30 / 04 / 2024

İstanbul İzmir mimari kıyaslama

İstanbul İzmir mimari kıyaslama

AKG Gazbeton'un "Tasarımın Binbir Yüzü" etkinliği için İzmir'de bulunan mimar Brigitte Weber, İzmir'in İstanbul'a göre daha iyi şartlarda olduğunu söyledi. Weber, projelerinde AKG Gazbeton'u tercih edeceklerini belirtti.

İstanbul-İzmir otoyolunun maliyeti refinansmanla düştü!

Deutsche Bank, İstanbul-İzmir otoyol projesinin birinci faz finansmanında refinansman teklifinde bulundu. Projeyi üstlenen konsorsiyum, 8 Türk bankası ile masaya oturdu ve düşük faizle kredi yenilendi.

İtalya Başbakanı İzmit Körfez Geçiş Projesi'ni inceleyecek!

Çizme ile hedef; ticaret hacminde 30 milyar dolar. Davutoğlu ile Renzi, İstanbul-İzmir Otoyolu Körfez Geçiş Projesi'nde gelinen son durumu inceleyecek. Dünyanın en büyük dördüncü köprüsü olan projede, İtalyan Astaldi de görev alıyor.

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi liderliği elden bırakmıyor!

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ekim ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi.

Konut fiyatları yüzde 22 arttı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ekim ayı raporu yayınlandı. Çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi.

Körfez Geçiş Köprüsü yükseliyor!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. 252 metre yükseklikte olması planlanan köprü ayakları 161 metreye ulaştı.

Lütfi Elvan: Haziranda Körfez Geçiş Köprüsü'nde yürürüz!

İSTANBUL-İzmir arasını 3.5 saate indirecek otoyol projesinde en önemli geçiş noktası olan Körfez Köprüsü’nün ayaklarının inşaatı sürüyor. Elvan, 2015 Haziran’da köprüden yürüyerek, 2015 Aralık ayında ise araçlarla geçiş sağlanacağını söyledi.

Reidin-GYODER Eylül 2014 raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Eylül ayı raporu yayınlandı. Çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün ücreti ne kadar?

İstanbul İzmir otoyolu projesi kapsamında inşa edilecek olan Körfez Geçiş köprüsünün temel atma töreni 29 Ekim 2010 tarihînde gerçekleştirildi. O dönem köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak açıklandı.

Körfez geçiş köprüsü hızla şekilleniyor!

İstanbul - İzmir arasındaki yolu 3,5 saate indirecek projede, köprünün geçiş fiyatı 35 dolar+KDV Bugünkü kura göre köprünün geçiş fiyatı 95 TL 'ye ulaşıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2016'da trafiğe açılacak!

29 Ekim 2010’da dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temeli atılan İstanbul-İzmir Otoyolu projesinin en önemli ayaklarından biri olan Körfez geçiş köprüsü inşaatı devam ediyor...

Körfez geçiş köprüsü hızla yükseliyor!

29 Ekim 2010’da dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan İstanbul-İzmir Otoyolu projesinin en önemli ayaklarından biri olan Körfez geçiş köprüsü inşaatı devam ediyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ücreti belli oldu!

İstanbul İzmir otoyolu projesi kapsamında inşa edilecek olan Körfez Geçiş köprüsünün temel atma töreni 29 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirildi. O dönem köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak açıklandı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nden geçiş ücreti belli oldu!

İstanbul-İzmir arasındaki yolu 3,5 saate indirecek olan otoyol projesi kapsamında yapımına devam edilen 'İzmit Körfez Geçiş Köprüsü' inşaatında kule yükseklikleri 120 metreyi aştı. 2 bin 682 metrelik köprü 2016'da hizmete girecek.

İstanbul İzmir mimari kıyaslama Haberi

İstanbul İzmir mimari kıyaslama

Brigitte Weber, "İzmir, daha Avrupalı bir kent. Bu durum İzmir'in kentsel dönüşüm sürecine de yansıyabilir" dedi. Trump Towers ve Next Level gibi projelerde AKG Gazbeton ile çalıştıklarını söyleyen Weber, projelerinde AKG Gazbeton'u tercih etmeye devam edeceğini ifade etti. 


Posta...