27 / 04 / 2024

İstanbul-İzmir Otoyolu yalıtım

İstanbul-İzmir Otoyolu yalıtım

Yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanan İstanbul-İzmir Otoyolu ile birçok alanda tasarruf sağlanması ve çevre kirliliğinin azaltılması planlanıyor.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

Westwood Sıvı İzola Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Westwood Sıvı İzola Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Esenler ilçesinde kuruldu...

İzofalt Yalıtım İnşaat Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İzofalt Yalıtım İnşaat Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ersin Genç Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

ODE Yalıtım'ın ODE Starflex Camyünü Multipack sistemi ilgi gördü!

AR-GE çalışmaları sonucu yenilenen çevreci ürünlerini 21-25 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Yapı Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşturan ODE Yalıtım, en büyük ilgiyi ODE Starflex Camyünü Multipack paketleme sistemi ile gördü.

38. Yapı Fuarı'nda yalıtım öne çıktı!

38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'a Türkiye’de enerji tasarrufunu sağlamak, binalarda enerji verimliliği için bilinç yaratmak ve enerjideki kayba dikkat çekmek üzere başlattığı “Yalıtım Tasarruftur” kampanyası ile katıldı.

Emrullah Eruslu: Yangın yalıtımında eksiğiz!

Hayati öneme sahip yangın yalıtımının eksikliği, her yıl binlerce hane ve işyerinde can ve mal kaybına yol açıyor. Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu, stanbul’da bu yıl yalnızca Ocak ayında bile 2.605 yangının meydana geldiğini belitti.

Emrullah Eruslu: Soğukla mücadelenin tek yolu ısı yalıtım!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği İstanbul'da son 28 yılın en fazla kar kalınlığının ölçüldüğü bu günlerde özellikle vatandaşların çok yüksek ısınma faturaları ile karşı karşıya kaldığına dikkat çekti.

Soğukla mücadelenin tek yolu ısı yalıtımı!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği İstanbul’da son 28 yılın en fazla kar kalınlığının ölçüldüğü bu günlerde özellikle vatandaşların çok yüksek ısınma faturaları ile karşı karşıya kaldığına dikkat çekti.

İstanbul-İzmir Otoyolu yalıtım Haberi

İstanbul-İzmir Otoyolu yalıtım

Yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapımına start verilen İstanbul-İzmir Otoyolu ile iki kent arasında bulunan seyahat süresi 3,5 saat olurken, iş seyahatlerinde otoyolu kullanan bir otomobil için zaman tasarrufu tutarı 228 lira, akaryakıt tüketim tasarruf tutarı 76 lira olmak üzere toplamda 304 lira tasarruf sağlanması hedefleniyor.

İstanbul-İzmir Otoyolu açıldı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından YİD modeliyle yapımına başlanan İstanbul-İzmir Otoyolu, birçok alanda tasarruf sağlanması ve çevre kirliliğinin azaltılması amaçlanıyor.

Devlet tarafından yeni finansman kaynağı olarak kullanılan YİD modeliyle "özel sektör dinamizmi, kamu deneyimi ve uluslararası finans kuruluşlarının mali desteği bir araya getirilerek risk paylaşımı" sağlanıyor.

Geleneksel finansman yöntemleriyle otoyol projeleri 7-20 yıl arasında bitiriliyor, YİD modeliyle projeler 5 yıldan daha kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılıyor. YİD modeliyle finanse edilen...