29 / 04 / 2024

istanbul izmit karayolu projesi

istanbul izmit karayolu projesi

İstanbul Pendik ilçesine bağlı Kurtköy kavşağı ile Kocaeli İzmit'e bağlı Güzeltepe - Çınardüzü arasına yeni yol yapılacak. Yeni karayolu projesi 64 kilometre uzunluğa sahip...

Prof. Dr. Celal Şengör'den korkutan açıklama: 7.4'lük deprem olabilir! Tekirdağ-İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek!

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili korkutan açıklamalarda bulundu. İşte 'Tekirdağ-İstanbul arası ve İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek' diyen Şengör'ün o açıklamaları...

İstanbul'un 2 önemli karayolu tüneli 2019'da açılacak!

İBB’nin 23 milyar 800 milyon liralık 2019 Yılı Bütçesini Meclise sunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “2019'da 2 önemli karayolu tüneli hizmete açılacak" dedi.

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor!

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in girişimleriyle Sapanca’dan İzmit’e uzanan karayolu duble yol olarak düzenleniyor.

İstanbul Kurtköy İzmit Güzeltepe arasına yeni yol projesi!

İstanbul Pendik ilçesine bağlı Kurtköy kavşağı ile Kocaeli İzmit'e bağlı Güzeltepe - Çınardüzü arasına yeni yol yapılacak. Yeni karayolu projesi 64 kilometre uzunluğa sahip...

Bursa-İstanbul Karayolu trafiğe kapandı!

Yoğun kar yağışı ve kazalar nedeniyle Bursa-İzmir karayolunun Mustafakemalpaşa İlçesi yakınlarında kapanmasının ardından Bursa- Ankara karayolu da Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu ulaşıma kapandı.

İzmir-İstanbul karayolu 45 saat sonra açıldı!

Kar nedeniyle geçtiğimiz Salı günü saat 15.00 sıralarında Akhisar ile Balıkesir arasında kapanan İzmir-İstanbul karayolu tam 45 saat sonra açıldı.

İstanbul İzmit hızlı tren bilet fiyatları 2014!

Ankara İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) biletleri bugün satışa çıktı. Peki İstanbul İzmit yüksek hızlı tren bilet fiyatı kaç TL? İstanbul İzmit YHT bilet ücreti ne kadar? İşte cevaplar...

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

Martı İstanbul Hotel İKSV’nin Resmi Konaklama Sponsoru oldu!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

Fikirtepe Concord İstanbul adres!

İlk etabında 332 adet daire bulunan Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kadıköy-Üsküdar kampüsünü hayata geçiriyor!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi yeni bir kampüs inşa ediyor. Kadıköy - Üsküdar’da D - 100 Karayolu üzerinde 278 dönümlük alanda kurulmaya devam eden İstanbul Medeniyet Üniversitesinin beklenen kampüs projesi artık hayata geçiyor.

Bayburt'ta Demirözü-Otlukbeli Karayolu için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Ulaştırma, Denizclik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü Demirözü-Otlukbeli Karayolu projesinin yapılması ve işletilmesi planları için 15 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenleyecek.

istanbul izmit karayolu projesi Haberi

istanbul izmit karayolu projesi


T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul Pendik ilçesine bağlı Kurtköy kavşağı ile Kocaeli İzmit'e bağlı Güzeltepe - Çınardüzü arasına yeni yol yapılacak.


Kurtköy - Güzeltepe karayolu projesi 64 kilometre uzunluğa sahip. Ömrü 20 yıl olarak belirlenen yeni yol projesinin 20 ayda tamamlanması hedefleniyor. Standartları yüksek çift hatlı güzergahta planlanan İstanbul - İzmit karayolu projesinin 7 kilometrelik kısmı İstanbul sınırlarında, 57 kilometrelik kısmı Kocaeli sınırlarında olacak.


Kurtköy - Güzeltepe arasındaki yol projesi kapsamında 2 adet viyadük, 2 adet tünel, 4 köprü ve 78 menfez yapılacak. 64 kilometrelik yeni yol projesi öncesinde Ankara Yolu'nun genişletilmesi planlanmıştı.


Ancak konforlu ve güvenli bir yol olması amacıyla güzergah tamamen değiştirilerek yeni yol çalışması yapılmasına karar verildi. Ankara D-100...