11 / 05 / 2024

istanbul kağıthanede icardan satılık gayrimenkuller

istanbul kağıthanede icardan satılık gayrimenkuller

İstanbul İli Kağıthane İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 237 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı İstanbul 10. İcra Dairesi tarafımdan yapılacak.

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

İstanbul ormanlarında 315 kaçak yapı yıkılacak!

İstanbul Valiliği tarafından İstanbul'da devlet ormanlarında 315 kaçak yapının tespit edildiği bildirildi. Valilik, 14 ilçe belediyesine yazı gönderdi...

İstanbul'daki kaçak yapılar ilçe ilçe tespit ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kaçak yapılarla mücadeleye devam ediyor. Muğla'da kaçak yapıların tespiti ve yıkılmasının ardından sıra İstanbul'a geldi. İstanbul'da bulunan 4 milyon kaçak yapı uydularla tespit ediliyor.

İstanbul Kağıthane'de riskli alan kararı!

İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Yahya Kemal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, İstanbul'da Nisan ayında toplam 15 bin 481 konut satıldı. Peki İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut satıldı?

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Birtan Kağıt Demir Hurda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Birtan Kağıt Demir Hurda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul'da kaç adet acil toplanma alanı var?

Depremi engellemek mümkün değil ama olası bir deprem için önlem almak mümkün. O önlemlerden biri de toplanma alanları. Peki İstanbul'da, olası Marmara Depremi'nde kaç acil toplanma alanı var?

Yeni asgari ücretle İstanbul'dan kaç yılda ev alınıyor?

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret belli oldu. 2019 yılında en düşük maaş 2 bin 20 TL olacak. Peki asgari ücret kazanan vatandaş İstanbul'da ev alabilmek için "yemeden içmeden" ortalama kaç yıl çalışmalı?

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

İstanbul'dan kaçan o ilçeye akın etti!

Tarihi dokunun içinde, bir Rum evinde oturmak isteyenler Ayvalık’ın Sakarya Mahallesi veya Macaron bölgesini tercih ediyor. İstanbul'dan kaçıp ilçeye gidenler, kira fiyatlarını hızla artırıyor.

istanbul kağıthanede icardan satılık gayrimenkuller Haberi

istanbul kağıthanede icardan satılık gayrimenkuller

İstanbul İli Kağıthane İlçesi'nde yer alan gayrimenkuün toplam bedeli 1 milyon 237 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık arttırma usulüyle İstanbul 10. İcra Dairesi tarafımdan 8 Ağustos 2014 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.



İlanın detayı için tıklayın

İlanın detayı için