29 / 04 / 2024

istanbul kalabalık mı

istanbul kalabalık mı

ABD Ulusal İstihbarat Konseyi raporuna göre pandeminin etkilerinin hemen her bölgede senelerce sürmesi bekleniyor. Raporda İstanbul’un 2035 yılında Avrupa’nın en kalabalık şehri olacağı da öngörülüyor.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Munır Kaek  ve Abdullah Chahın tarafından kuruldu.

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

ABD Ulusal İstihbarat Raporu: İstanbul 2035'te Avrupa'nın en kalabalık kenti olacak!

ABD Ulusal İstihbarat Konseyi raporuna göre pandeminin etkilerinin hemen her bölgede senelerce sürmesi bekleniyor. Raporda İstanbul’un 2035 yılında Avrupa’nın en kalabalık şehri olacağı da öngörülüyor.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

istanbul kalabalık mı Haberi

istanbul kalabalık mı

ABD Ulusal İstihbarat Konseyi'nin hazırladığı Küresel Eğilimler 2040 raporu açıklandı.  Deutsche Welle'de yer alan habere göre, rapor dünyanın geleceği için karanlık bir tabloya da işaret ediyor. NIC’nin dört senede bir hazırladığı raporda, koronavirüs pandemisi "İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana görülen en çarpıcı küresel sorun" olarak nitelendirilirken, pandeminin sağlık, ekonomi, siyaset ve güvenlik alanlarında önümüzdeki yıllarda dalga dalga büyüyecek etkileri olacağı bildirildi.

Hazırlanan raporda, pandeminin ekonomik eşitsizliği daha da derinleştirdiğine, hükümet kaynaklarını zorladığına ve milliyetçi fikirleri körüklediğine değinildi. Karar alıcılara ve vatandaşlara önümüzdeki 20 sene içinde dünyanın nasıl şekillendireceğine ilişkin ipuçları vermeyi hedefleyen raporda, iklim değişikliğine de değinildi. İklim değişikliğinin etkilerinin yoksul ülkelerde gıda ve su sıkıntısını daha da kötüleştireceği ve küresel göçe ivme kazandıracağı da bildirildi.

"Türkiye daha fazla nüfuz sahibi olma...