29 / 04 / 2024

İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 4. kısım ihalesi

İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 4. kısım ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 4. Kısım Konut İle Adaiçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ihalesinin 2. etabını Ali Acar İnş. kazandı...

Emlak Konut Kayabaşı 4. Kısım ihalesinin ilk etabını Ali Acar İnş. kazandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya Kayabaşı Emlak Konutları 4. Kısım ihalesi Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ihalesin Ali Acar İnş. kazandı...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bir emlak projesidir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul bir emlak projesidir" dedi.

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

İstanbul'da emlak piyasasında son durum ne?

ABD Merkezli finans ajansı Bloomberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faizlere ilişkin ısrarının toplumsal eşitsizliği artırdığına dikkat çekti. Analizde İstanbul'daki emlak piyasasına da değinildi.

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Osman tarafından kuruldu.

İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 4. kısım ihalesi Haberi

İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 4. kısım ihalesi


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;

Şirketimiz projelerinden İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 4. Kısım Konut İle Adaiçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi' ihalesinin 2. Oturumu 14.08.2013 tarihinde saat 14:30 da yapılmıştır. 


Metni detaylı görüntülemek için