03 / 05 / 2024

istanbul kdvden muaf arsa satışı 2022

istanbul kdvden muaf arsa satışı 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, mega kent İstanbul'daki toplam 10 adet arsayı satışa çıkardı. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak, İstanbul'da imarlı iki arsa satacak! Mega kentte hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Sancaktepe ve Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Milli Emlak İstanbul'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak...

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

Emlak vergisinden muaf olan kurumlar!

Emlak vergisi, taşınmaz mallar için devlete ödenen vergiler arasında yer alıyor. Vergi ödemelerinde kimi kurumlar muaf tutuluyor. Peki, emlak vergisinden muaf olan kurumlar nelerdir? İşte emlak vergisinden muaf olan kurumlar..

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Köyler emlak vergisinden muaf mı?

Emlak Vergisi Kanununda, bazı taşınmaz mallar vergiden geçici olarak muaf tutulurken; bazı taşınmazlar ise daimi olarak vergi ödemelerinden muaf tutuluyor. Peki, köyler emlak vergisinden muaf mı?

Emlak vergisinden muaf olan köy belediye olursa ne olur?

Köyde yer alan taşınmaz mallar emlak vergisinden muaf tutuluyor. Peki, emlak vergisinden muaf olan köy belediye olursa ne olur? Köyün belediye olması halinde emlak vergisi muafiyeti kalkar mı?

istanbul kdvden muaf arsa satışı 2022 Haberi

istanbul kdvden muaf arsa satışı 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mega kent İstanbul'da yer alan 10 adet arsayı satışa çıkarıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın satışa çıkardığı arsalar  Bağcılar, Şile, Sultangazi, Şişli, Üsküdar, Tuzla  ve Pendik'te yer alıyor. 

Yatırımcıların radarına giren arsalar için yüzde 25 peşinat bedeli ve 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Peki bakanlık tarafından satışa çıkarılan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın satışa çıkardığı arsaların fiyatları 1 milyon 294 bin 805 liradan başlayıp, 34 milyon 980 bin 900 liraya kadar çıkıyor.

Mega kent İstanbul'da yer alan arsaların alanları 359,67 metrekareden başlıyor, 43 bin 654 metrekareya kadar çıkıyor.

Yatırımcıların merakla beklediği  açık artırma 15 Haziran 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

Salon katılım 
-T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans...