12 / 05 / 2024

İstanbul kesintileri

İstanbul kesintileri

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da Anadolu Yakası'nda 24 ile 28 Kasım tarihleri arasında 4 gün boyunca bazı ilçelere su verilmeyecek.

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da 14 ilçeye elektrik verilemeyecek!

BEDAŞ her gün İstanbul’da yaşayanlar için güncel elektrik kesintileri hakkında bilgilendirme yapıyor. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 7 Ekim (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...

27 Mayıs cumartesi İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ tarafından etkilenecek ilçeler açıklandı!

27 Mayıs 2023 Cumartesi günü BEDAŞ, İstanbul'da planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak ilçe ve mahalleleri duyurdu.

Seçim günü elektrikler kesilecek mi? BEDAŞ yarın elektrikleri kesecek mi? İşte BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 14 Mayıs 2023 gününde planlı elektrik kesintisi olacak mı? İşte ayrıntılar... Hemen bakın... Son dakika...

Enerji kesintileri inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD),  ‘Ocak 2022 Sektör Raporu'nu yayınladı. Peki enerji kesintileri inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

İstanbul su kesintisi 17 Mayıs 2015!

İstanbul'da hafta sonları uygulanan su kesintileri bugün de yüzbinlerce kişiyi mağdur etti. 11 ilçede sabahın erken saatlerinde sular kesildi. Su kesintisi gerekçesi ise ağırlıklı olarak yine 'enerji kesintisi problemi' olarak duyuruldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

İstanbul kesintileri Haberi

İstanbul kesintileri

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezleri’nde yapılacak olan elektrik sistemleri revizyon çalışmaları nedeniyle Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla, Ataşehir, Adalar, Kadıköy, Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Üsküdar'da 90 saat kesintisi olacak.


İSKİ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


24 Kasım Pazartesi saat 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü 03:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere aralıksız su verilemeyecektir.


Çalışma sebebiyle aralıksız su alamayacak bölgeler: 

Maltepe, Kartal , Pendik, Tuzla, Ataşehir, Adalar, Kadıköy, Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Üsküdar...