29 / 04 / 2024

istanbul küçükçekmece satılık arsa ihalesi

istanbul küçükçekmece satılık arsa ihalesi

Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu tarafından İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi'nde bulunan arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon 280 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 47.8 milyon TL'ye satılık 118 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait taşınmazlar 47 milyon 766 bin 345 TL'ye satılıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları minimum 460 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde konut teslimleri gelecek Kasım ayında başlıyor...

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Avenue İstanbul satılık ev!

Avenue İstanbul satılık ev fiyatları minimum 443 bin TL'den başlıyor. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje ön talep sürecinde...

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Atakent Tema İstanbul satılık!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tema İstanbul Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. Atakent Tema İstanbul satılık daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

istanbul küçükçekmece satılık arsa ihalesi Haberi

istanbul küçükçekmece satılık arsa ihalesi

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi'nde bulunan arsa, Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon 280 bin TL olarak belirlendi.


T.C. KÜÇÜKÇEKMECE 3. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına kararverilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO’LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Satışa konu taşınmaz; İstanbul, Küçükçekmece ilçesi, Fatih Mahallesi, Gül Sokakta, tapunun 1785 parsel numarasında kayıtlı 820,00m2 miktarlı kayden: dükkanı ve ahırı olan bahçeli üç ev ve bir han, mahallen: arsa vasıflı taşınmazın tamamı niteliğindedir. Fatih Mahallesi, Gül Sokak üzerinde ve bu sokaktan 4 dış kapı numarası alan binanm karşısında, Küçükçekmece Polis Karakolu bitişiğinde yer alan ve tamamı 820,00m2 alana sahip taşınmazın mahallinde yapılan tetkikte, tapu kaydında belirtilen dükkanı ve ahin olan...