12 / 05 / 2024

İstanbul Kupaları İşletmecilik Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi

İstanbul Kupaları İşletmecilik Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi

İstanbul Kupaları İşletmecilik Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Esenler, Tem Oto Yolu Atışalanı Mevkii Koza Plaza İş Merkezi'nde kuruldu

Fhk Turizm İşletmecilik İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fhk Turizm İşletmecilik İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Karadayı tarafından kuruldu.

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mamak tarafından kuruldu.

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karabacak ve Alsatas İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi kuruldu!

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL  sermaye bedeli ile Maryna Karasu tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

B Bulut Turizm Ve Yat İşletmecilik Limited Şirketi kuruldu!

B Bulut Turizm Ve Yat İşletmecilik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bulut ve Uğur Bulut ortaklığında kuruldu.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 273 milyon 89 bin 62 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Çukurova Havalimanı'nın ihalesini 297,1 milyon avroya Favori İşletmecilik kazandı!

Çukurova Havalimanı ihalesinin sonucu onaylandı. İhaleyi 147'nci turda kazanan Favori İşletmecilik AŞ/Yako Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ Ortak Girişimi, DHMİ'ye 297,1 milyon avro ödemeyi taahhüt etti.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kupaları İşletmecilik Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi Haberi

İstanbul Kupaları İşletmecilik Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi

İstanbul Kupaları İşletmecilik Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. İstanbul Kupaları İşletmecilik Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu;Gayrimenkul konusunda her türlü inşaat taahhüt müteahhitlik işleri ve projeleri geliştirmek fiilen yapmak veya yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İstanbul Kupaları İşletmecilik Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Esenler, Tem Oto Yolu Atışalanı Mevkii Koza Plaza İş Merkezi, A Blok...