01 / 05 / 2024

İstanbul Levent Arsası Revize Değerleme Raporu

İstanbul Levent Arsası Revize Değerleme Raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından İstanbul Levent Arsası Revize Değerleme Raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi. İşte şirketten yapılan açıklama ve paylaşılan değerleme raporu...

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO Levent arsasının değerini resmen açıkladı. Peki  Levent arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İstanbul’daki bir gökdelen daha icra yüzünden elden çıkarılıyor! İşte detaylar!

İstanbul Levent’teki Fako İlaç Fabrikası’nın arazisi üzerine inşa edilen 220 metre yüksekliğindeki İstanbul Tower 205'te yer alan 253 gayrimenkul satılıyor. İşte detaylar!

Metrocity yanıyor! Levent dumanlar altında!

İstanbul Levent'te bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Alya Teras'ta teslimler başladı!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul tarafından İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Alya Teras' projesinde teslimleri başladı. Tek blok halinde yükselen projede 129 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor. 

Pasifik GYO'dan İstanbul'a 17 milyar TL'lik 3 proje geliyor! 

Pasifik GYO projelerine son sürat devam ediyor. Pasifik GYO İstanbul Levent ve Göktürk'te 17 milyar TL değerinde 3 "Next Level" projesi için harekete geçti. 

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO Levent arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Levent arsasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

İstanbul’un iş ve yaşam merkezleri arasında yer alan Levent’te bulunan Sheraton İstanbul Levent açıldı...

En pahalı ofis kirası bu ilçede!

Cushman & Wakefield Türkiye Pazar Analizleri 2020 Yıl Sonu raporunu yayınladı. Rapora göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, ofis kiraları metrekare başına 170 ile en yüksek İstanbul Levent'te gerçekleşti.

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Soner Yalçın’ın kaçak villasına çifte soruşturma!

Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın’ın İstanbul Levent'teki milyonlarca dolarlık kaçak villası ile ilgili soruşturma başlatıldı

İstanbul Levent Arsası Revize Değerleme Raporu Haberi

İstanbul Levent Arsası Revize Değerleme Raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından İstanbul Levent Arsası Revize Değerleme Raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi. 


Açıklama şöyle:


"Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 26.12.2013 tarih ve 2013_400_131/5 sayılı değerleme raporunun açıklamalarında revize yapılmıştır."


İstanbul Levent Arsası Revize Değerleme Raporu için