01 / 05 / 2024

istanbul loft residence satılık daire

istanbul loft residence satılık daire

Metrekare birim fiyatının 3 bin 100 TL'den başladığı İstanbul Loft projesi İstanbul Sefaköy'de yükseliyor...

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

Koray GYO Loft Residence'taki bağımsız bölümü 3 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO'nun ekspertiz değeri KDV hariç 2.140.000 TL olan portföydeki İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi'nde yer alan Loft Residence 2 Apt. N4 43 no'lu bağımsız bölüm 2 milyon 970 bin 297 (KDV dahil 3 milyon) TL'ye satıldı. 

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

3. İstanbul Grand Residence satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı 3. İstanbul Grand Residence satılık daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor ve 773 bin liraya kadar çıkıyor. Proje 140 daireden oluşuyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

İstanbul Emprada: İstanbul Loft Küçükçekmece projesinin adı değişti!

Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan İstanbul Loft projesinin adı değişti. İşte İstanbul Emprada projesinin tüm detayları...

Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Vadi İstanbul Park Ayazağa'da fiyatlar 748 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Vadi İstanbul Park Residence satış ofisi!

Vadi İstanbul Park Residence satış ofisi ile iletişime geçmek için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Ayazağa'da inşa edilen projede 762 konut ve ticari birimler yer alıyor.

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat!

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 10 bin 157 metrekare arsa alanına sahip proje Kartal sahil şeridine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İncek Loft Ankara fiyatları ne kadar?

İncek Loft Residence'de 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden projede 18 ay ara ödeme yapılmıyor. Peki İncek Loft Ankara fiyatları ne kadar?

The Address Residence Çamlıca’da teslimler 2016’da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence İstanbul projesi, Çamlıca 'da inşa ediliyor. Çamlıca The Address Residence istanbul projesi 2016 yılından teslim edilecek.

Antasya Residence'ta teslimler Ekim'de!

ANT Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antasya Residence projesi istanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projede toplam 617 adet konut yer alıyor.

istanbul loft residence satılık daire Haberi

istanbul loft residence satılık daire

Rumeli Gayrimenkul projesi olarak hayata geçirilen İstanbul Loft Residence, 20 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Satış sürecine devam edilen İstanbul Loft, İstanbul Avrupa yakası Sefaköy'de Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor.


8 bin 500 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen İstanbul Loft Rezidans, Atatürk Havalimanı'na 4 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.


Daire tiplerinin stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı Sefaköy İstanbul Loft'un 7 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı.


İstanbul Loft Sarıyer'in sosyal imkanları arasın da, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu ve fitness center bulunuyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Teslimlerin Haziran 2013 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Sefaköy İstanbul Loft Rezidans'ta dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 100 TL ile 5 bin 100 TL arasında değişiyor.



Telefon: 444 7 765

Web Adresi: www.rumeliyatirim.com

Merve...