03 / 05 / 2024

İstanbul Marina lansmanı

İstanbul Marina lansmanı

Gayrimenkul sektöründe son derece aktif günler yaşıyoruz; zira baharın gelişi zaten sezonun başlangıcıdır. Nisan-Mayıs-Haziran ayları gayrimenkul alışverişinin en yoğun yaşandığı dönemdir. İstanbul Marina’nın lansmanı 12 Mayıs'ta yapılacak...

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı ertelendi!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Siltaş Marina basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Çok sayıda yeni nesil iş merkezi ve konut projesine imza atan Siltaş Yapı, Pendik sahilde marinanın karşısında konumlandırdığı “adalara karşı, bulutlara komşu” yeni projesi Siltaş Marina’nın lansmanını gerçekleştirecek. 

Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanya 8 Mayıs'ta sona erecek!

Siltaş Yapı’nın Pendik sahilde marinanın karşısında inşa edilen yeni projesi Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanyası 8 Mayıs’ta sona erecek.

Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya!

Pendik Marina'ya 300 metre mesafede hayata geçirilen Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya için son günler...

Konuta ihtiyaç bitmez!

Heran İstanbul'un lansmanında konuşan Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Konuta ihtiyaç bitmez, dünyada mekan, ahirette iman." dedi.

Heran İstanbul'un lansmanı yapıldı! 269 bin TL'ye!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da hayata geçirilen “Heran İstanbul” projesi lansman döneminde özel 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

16 soruda Avangart İstanbul projesi!

Avangart İstanbul projesinin lansmanı bugün gerçekleştirildi. Gül Proje tarafından hayata geçirilen projede konum olarak Belgrad Ormanı’nın hemen yanı başında yükseliyor. İşte 16 soruda Avangart İstanbul projesi...

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 504 bin TL'ye!

Gül Proje imzasıyla Seyrantepe’de hayata geçirilen Avangart İstanbul’un lansmanı bugün gerçekleştirildi. 84 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 504 bin TL'den başlıyor.

Misal İstanbul Evleri lansman!

Toplam 2 milyar TL yatırım bedeline sahip Gaziosmanpaşa Misal İstanbul projesi AHES Yapı, GOPAŞ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Misal İstanbul Evleri lansman tarihi...

Self İstanbul Konutları güncel fiyatlar!

Self İstanbul projesinin lansmanı 26 Eylül'de yapılacak. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje dört blok olarak yükseliyor...

Wanda Vista İstanbul'un lansmanı yarın!

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group tarafından inşa edilecek Wanda Vista İstanbul projesinin lansmanı gerçekleşecek. Proje yarın basına tanıtılacak.

Kordon İstanbul Kağıthane Projesi'nde lansman fırsatları!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde lansman avantajları sizleri bekliyor. Lansmana özel indirim imkanı bulunan projede fiyatlar 568 bin TL'den başlıyor...

İstanbul Marina lansmanı Haberi

İstanbul Marina lansmanı

“Kartal projemizin lansmanı öncesinde sizlerle rahatça sohbet etmek üzere bir araya gelmek istedim. Projemizle ilgili 2 yeni gelişmeyi paylaşmak istiyorum: İlki, ruhsatımızı aldık; diğeri ise şu ana kadar çeşitli isimlerle anıldı ama projemizin adı İstanbul Marina.”


Gayrimenkul sektöründe son derece aktif günler yaşıyoruz; zira baharın gelişi zaten sezonun başlangıcıdır. Nisan-Mayıs-Haziran ayları gayrimenkul alışverişinin en yoğun yaşandığı dönemdir. Yılın ilk çeyreğinde hem mevsimsel hem de gündemin etkisiyle bir durgunluk yaşandıysa da, bu aydan itibaren çözüleceğini düşünüyorum. Bekleyen talep, alım-satım cephesini hızla canlandıracak. 


Piyasaların, kurdaki artışla yorulduğunu gözledik. Çekimser kalıp beklemek bu tür dönemlerin doğal sonucudur. Ancak gayrimenkul alışverişi hiçbir zaman bitmez; insanlar, evlerini ve ofislerini yenilemek, daha üst segmentte olanıyla değiştirmek, evlenmek, başka bir semte taşınmak, kendi işini kurmak gibi nedenlerle sürekli...