30 / 04 / 2024

istanbul merkezli operasyon son durum

istanbul merkezli operasyon son durum

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli operasyon kapsamında İstanbul 2 No'lu Hakimliğinin kararıyla bazı iş adamları ile şirketler hakkında alınan "mal varlıklarına el koyma kararını" kaldırdı...

İstanbul merkezli operasyonda 27 kişi adliyede!

İstanbul merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan ve de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 27 kişi daha Çağlayan' daki İstanbul Adliyesi' ne getirildi...

İstanbul merkezli operasyonda 7 tutuklama!

İstanbul merkezli operasyon kapsamında savcılık işlemlerinin ardından öğlen saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen ve savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 7 kişi tutuklandı...

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul merkezli 2 şehirde gayrimenkul dolandırıcılığı operasyonu!

İstanbul merkezli 2 şehirde gerçekleştirilen eş zamanlı gayrimenkul dolandırıcılığı operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

İstanbul’daki konut dolandırıcılarına operasyon!

İstanbul'da düşük gelirli insanların konut sahibi olma hayallerini kullanarak 100 kişiyi dolandıran şebekeye operasyon düzenlendi.

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan gözaltına alındı!

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.

Halk GYO, Şekerpınar Operasyon Merkezi değerleme raporu!

Halk Yatırım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyündeki Kocaeli merkezli "Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi Projesi"nin 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

İstanbul İtfaiye Daire Başkanlığı'na operasyon düzenlendi!

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın İtfaiye Daire Başkanlığı’na yönelik operasyon talimatı 258 gün sonra gerçekleşti. 300’ün üzerinde binaya para karşılığı usulsüz rapor verildiği iddiasıyla yürütülen soruşturmada 22’si itfaiyeci, 26 kişi gözaltına alındı.

İstanbul, Anadolu gayrimenkul yatırımcılarının çekim merkezi haline geldi!

İstanbul'daki markalı projelerini Anadolu şehirlerine taşıyan Sinpaş ve Soyak'tan sonra Anadolulu konut üreticileri, İstanbul'a yöneldi. İstanbul bir anlamda Anadolu merkezli gayrimenkul yatırımcılarının çekim merkezi haline geldi...

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Resim İstanbul'da fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde fiyatlar 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Resim istanbul 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.

İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

istanbul merkezli operasyon son durum Haberi

istanbul merkezli operasyon son durum


İstanbul merkezli operasyon kapsamında, işadamları Mustafa Latif Topbaş, Üsame Kutup, Cemal Kalyoncu, Ömer Faruk Kalyoncu, Mehmet Cengiz, Abdullah Tivnikli ve Cengiz Aktürk ile Bosphorus 360 Limited Şirketi ve Zirve Holding Anonim Şirketi hakkında alınan "mal varlıklarına el koyma kararı" kaldırıldı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli operasyon kapsamında İstanbul 2 No'lu Hakimliğinin kararıyla bazı şüpheli el konulan mallarının iadesine karar verdi. 


Başsavcılığın kararında, İstanbul 2 No'lu Hakimliğinin "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, kurulan örgüte üye olmak, ihaleye fesat karıştırmak, nüfuz ticareti, rüşvet, kamu malına zarar verme" suçları kapsamında şüpheliler Mustafa Latif Topbaş, Üsame Kutup, Cemal Kalyoncu, Ömer Faruk Kalyoncu, Mehmet Cengiz, Abdullah Tivnikli ve Cengiz Aktürk'ün tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği hatırlatıldı.


Şüphelilerin avukatlarının itirazı üzerine yeniden yapılan incelemede,...