30 / 04 / 2024

istanbul Miniatürk-Rami-Vialand teleferiği ne zaman bitecek

istanbul Miniatürk-Rami-Vialand teleferiği ne zaman bitecek

İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği’nin davetlisi olarak dernek çalışanlarını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Topbaş, Rami bölgesi için iki müjdeyi dernek çalışanlarıyla paylaştı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Arabası olanlar dikkat: TÜVTÜRK muayene sisteminde değişiklik yaptı! Bu tarihe kadar yaptırın

Milyonlarca araç sahibi belli aralıklarla araçlarını muayene ettirmek zorunda. Fakat TÜVTÜRK muayene sistemi ile ilgili değişiklik yaptı. İşte merak edilen detayın ayrıntıları…

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

Türk kahve makinesi arayışı içinde olanlar için, Tefal Köpüklüm Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza nereden alırsınız sizin için araştırdık. İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

Kahvesiz yaşayamam diyenler dikkat! Bol köpüklü Türk kahveleriniz Arzum'dan! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Kahve severler için geliştirilen teknolojisi ile Arzum, 4 fincan kapasiteli Türk kahve makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Otomatik kapanma özelliğine sahip kahve makinesi üstün önlem teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

ABD’den 4 Türk bankasına inceleme! İşte detaylar!

ABD Hazine Bakanlığının, 4 Türk özel bankası için inceleme başlattığına dair bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Türk Hava Yolları'ndan iş fırsatı! Son gün 28 Mart...

Türk Hava Yolları gençlere iş fırsatı sunuyor. THY, "Take-Off Jr." isimli programla personel alımı yapacağını duyurdu. THY'nin "kariyer.thy.com" uzantılı internet portalında yayında olan ilana son başvuru tarihi ise 28 Mart olarak açıklandı.

Instagram’a Türkçe Altyazı Özelliği Eklendi

Milyonların kullandığı sosyal ağ Instagram’ın akış videolarına Türkçe otomatik altyazı özelliği geliyor…

istanbul Miniatürk-Rami-Vialand teleferiği ne zaman bitecek Haberi

istanbul Miniatürk-Rami-Vialand teleferiği ne zaman bitecek


İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği’nin davetlisi olarak dernek çalışanlarını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Topbaş, Rami bölgesi için iki müjdeyi dernek çalışanlarıyla paylaştı: “Buraya bir teleferik getiriyoruz. Buradan Vialand’a bir teleferik hattı yapacağız. Buradan da Miniatürk’e inecek bir teleferik hattı olacak. Topkapı - Habibler Tramvay Hattı’nı Metro Hattı’na dönüştürme proje çalışmalarına başladık.”


Eyüp – Rami’de bulunan derneği ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş dernek üyelerine hitap etti. İstanbul’da hiçbir kula nasip olmayan ve iki dönemdir sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevini yerine getirmenin büyük bir gurur olduğunu kaydeden Başkan Kadir Topbaş, “Bu yetkiyi bana güvenerek verdiniz, göreve geldiğim günden bu güne güveninize layık olmaya çalışıyorum” dedi.


Türkiye’de her alanda ciddi bir gelişim ve değişim yaşandığını vurgulayan Başkan Topbaş, “Yeni kaynaklar bulmadık. Petrol...