04 / 05 / 2024

İstanbul Modern Yeni Mimarlık Programı

İstanbul Modern Yeni Mimarlık Programı

Yeni Mimarlık Programı'nın ilk projesi İstanbul Modern ve The Museum of Modern Art ortaklığıyla açıldı. Projeye Göğe Bakma Durağı adı verildi...

İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul'daki yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Tema İstanbul 3. Etap geliyor! Yeni proje!

Mesa, Artaş ve Kantur-Akdaş ortaklığında hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin yeni etabı geliyor...

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

Ogeday Çuhadar, Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'ni anlattı!

Al Zamil Gayrimenkul A.Ş. Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar, İstanbul Modern Sanayi Merkezi hakkındaki tüm detayları açıkladı...

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

İstanbul’da yeni 859 adet deprem toplanma yeri tespit ettik!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, "İstanbul’da yeni 859 adet deprem toplanma yeri tespit ettik. Bu konuda hazır olanlar var, olmayanlar var. Bunların hazırlık çalışmalarını yapacağız" dedi...

İstanbul’da yeni metro hattı için 175 milyon avroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası ve Societe Generale, İstanbul'da yeni bir metro hattının inşa edilmesi için toplam 175 milyon avroluk finansman verildi.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

İstanbul'un yeni cruise limanı Yenikapı'da inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'da yeni cruise limanının Yenikapı'da inşa edileceğini açıkladı. Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ulaştırma Bakanlığımız ihaleye çıkacak. Orası en az 5-6 cruise gemisini aynı anda alabilecek kapasiteye sahip'' diye konuştu.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

İstanbul Modern Yeni Mimarlık Programı Haberi

İstanbul Modern Yeni Mimarlık Programı
Göğe Bakma Durağı adı verilen Yeni Mimarlık Programı'nın ilk projesi, İstanbul Modern ve The Museum of Modern Art ortaklığıyla hayata geçirildi. Programın ilk geçici yapısı olan proje müzenin bahçesinde ziyarete...