05 / 05 / 2024

İstanbul Ofisim yol tarifi

İstanbul Ofisim yol tarifi

22 katlı olarak tasarlanan toplam 3 bloktan meydana gelen Ofisim İstanbul Maltepe nerede sorusuna yanıt olarak projenin adres bilgileri şöyle: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul...

Kanal İstanbul için bağlantı yoluna kredi bulmak için Bakanlık kefil olacak iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kanal İstanbul ile yol bağlantısının yapılacağı Kuzey Marmara Otoyolu kapsamındaki Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesine dış kredi sağlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ilk kez kefil olacağını belirtti. 

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nın yeni yol haritası belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümün yeni yol haritasını yarın İstanbul'da düzenlenecek toplantıda kamuoyuyla paylaşacak...

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Emlak Konut Halkalı altyapı ve yol inşaatı ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesi 5 firmadan teklif geldi...

Kanal İstanbul çevre sorunlarına yol açmaz!

Rus uzmanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’un yapımıyla ilgili açıklamasının yol açtığı tartışmaları değerlendirdi. Uzmanlar, kanal yapımının çevre sorunlarına yol açmayacağını belirtti...

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

İstanbul'daki 1.8 milyarlık yol ve kavşak ihalesi iptal!

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

İBB, Kanal İstanbul güzergahında yol yaptıracak!

İBB, Arnavutköy, Çilingir Yolu - Terkos Yolu arasında yol ihalesine çıkıyor. Aynı bölgede Kanal İstanbul projesinin yapılması planlanıyor.

Üsküdar Üçpınarlar revize yol projesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar İlçesi, Üçpınarlar Caddesi Revize Yol Projesi'ne ilişkin imar değişikliğini bugün askıya çıkardı..

Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu!

Yaklaşık 5,2 milyar metrekare alana sahip İstanbul'da, yol ve göl gibi değer atanması mümkün olmayan alanlar dışında kalan arsa ve arazilerin toplam değeri 2 trilyon dolar. Son verilere göre Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu.

Maltepe Ofisim İstanbul Sitesi'nde 4.2 milyon TL'ye satılık ofis!

İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi, Maltepe ilçesinde yer alan Ofisim İstanbul Sitesi'ndeki gayrimenkulü 4 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihale tarihi 11 Eylül 2017 olarak belirlendi.

Pendik Ro-Ro Limanı'nda yeşil alan yol olarak planlandı!

Pendik Ro-Ro Limanı'nda yeşil alan olarak planlanan alanın, Kemiklidere üzerinden köprü ile İstanbul Tersanesi Komutanlığı'na ulaşım sağlamak üzere yol olarak planlandı...

İstanbul Ofisim yol tarifi Haberi

İstanbul Ofisim yol tarifi

Ofislerin kiralama sürecine devam edilen Ofisim İstanbul Maltepe nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Maltepe cevabı veriliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


İller Bankası-Özkartallar- Yapı Yatırım ortak projesi olarak hayata geçirilen Maltepe Ofisim İstanbul'da yer alan ofisler  110 metrekare ile 8 bin 620 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 



Satış sürecinin sona erdiği Ofisim İstanbul Maltepe nerede sorusunun yanıtın geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Projede; 216 adet home ofis ve 16 adet ticari birim yer alıyor. 


İçerisinde;  otopark, güvenlik, cafe, bilardo, lobi hizmetleri otopark, güvenlik, cafe, bilardo, lobi hizmetleri bulunan Ofisim İstanbul Residence dükkan alanları 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında değişiyor. 


Ofisim İstanbul Maltepe nerede?


Ofisim İstanbul kroki!



İstanbul Ofisim telefon numarası: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com

Merve...