17 / 05 / 2024

istanbul oran uçak seferleri

istanbul oran uçak seferleri

Oran Havaalanı'nda verilen resepsiyonla İstanbul-Oran seferler başladı. Resepsiyona Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Adnan Keçeci, Oran Eyaleti Valisi Abdulkadir Za’lan, THY’nin Afrika’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Kayar katıldı...

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Binali Yıldırım İstanbul’u akıllandıracak!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur Sırt bugünkü köşesinde ''Binali Yıldırım İstanbul’u akıllandıracak'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Timur Sırt'ın yazısı... 

3. Havalimanı'na ilk uçak yarın inecek!

3. Havalimanı inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı. 3. Havalimanı'nda uçak inişleri için pist hazır hale getirildi. 3. Havalimanı'na ilk uçak yarın inecek.

Uşak'ta ev kiraları yüzde 2 oranında arttı!

Haziran ayında Uşak'ta metrekare başına konut kira değerleri yüzde 2.00 oranında arttı ve Uşak kiraların en çok yükseldiği şehir oldu.

Türkiye'de en çok uçak trafiği İstanbul havalimanlarında gerçekleşti!

Türkiye havalimanlarında yaşanan uçak trafiği, 2014 yılının ilk 10 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artarak, 1 milyon 142 bin 280 oldu. Bu Türkiye havalimanlarında 22 saniyede bir uçak trafiği yaşandığı anlamına geliyor.

Boeing, Istanbul Airshow’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanına model uçak hediye etti!

Boeing Türkiye ve Kuzey Afrika Başkanı Bernard J. Dunn, Istanbul Airshow’da şirketin Türkiye ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin anısına Lütfi Elvan’a Boeing 777-300ER model uçak hediye etti.

Sakız heyeti İstanbul'a uçak seferi istedi!

Sakız heyeti İstanbul' a uçak seferi istedi. İzmir Ticaret Odası' nı ziyaret eden Sakız Ticaret Odası heyeti, ada ile İstanbul arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istedi.

Uşak Seramik 28 Nisan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik 28 Nisan 2014 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

istanbul oran uçak seferleri Haberi

istanbul oran uçak seferleri


Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Oran seferleri haftada 4 gün İstanbul’dan karşılıklı olarak başlatıldı.


Oran Havaalanı'nda verilen resepsiyonla İstanbul-Oran seferler başladı. Resepsiyona Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Adnan Keçeci, Oran Eyaleti Valisi Abdulkadir Za’lan, THY’nin Afrika’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Kayar katıldı.


Büyükelçi Keçeci, THY'nin Oran seferini "tarihi" olarak nitelendirerek, ‘’THY’nin bu seferleri iki ülke halkının ilişkilerini daha da güçlendirecektir’’ dedi.


Keçeci, Oran’da bir çok Türk şirketinin bulunduğunu ve bu uçuşların şirketlerin işlerini de kolaylaştıracağını belirtti. Oran şehrinin kültürel ve tarihsel önemine değinen Keçeci, ‘’İstanbul ve Oran arasında ki bu seferler iki kültür arasında yakınlaşmaya da vesile olacaktır’’ ifadesini kullandı.


Oran Valisi Abdulkadir Za’lan ise ‘’İstanbul ve Oran arasındaki bu havayolu Türkiye ve Cezayir arasındaki ilişkileri güçlendirecektir’’ dedi.


Mevlüt Kayar da İstanbul ve Oran arasındaki seferin...