17 / 05 / 2024

istanbul otel odası fiyatları

istanbul otel odası fiyatları

Boğaziçi Üniversitesi tarafından hazırlanan İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirilmesi raporuna göre İstanbul'daki otellerin oda fiyatları Madrid ve Atina'yı geride bıraktı. İstanbul'daki otellerin hem fiyatlan hem de doluluk oranları artıyor.

İstanbul Ticaret Odası açıkladı! İstanbul'un enflasyonu belli oldu...

İstanbul'da ocak ayında perakende fiyatlar aylık olarak yüzde 6,72, yıllık oranda ise yüzde 76,17 olduğu açıklandı.

Geleceğin pazarlama trendi: Sanal ve artırılmış gerçeklik!

Sanal ve artırılmış gerçeklik gözlükleriyle yapılan marketing faaliyetleri her geçen gün artıyor. Kısa süre içerisinde kalmayı düşündüğümüz otel odasını bu gözlüklerle oradaymış gibi görebilecek, hatta eşyalara dokunabileceğiz!

İstanbul Sanayi Odası paylaştı: Arka arkaya 5’nci ayda da...

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) kamuoyuyla paylaştığı Türkiye ihracat İklimi Endeksi, haziran ayında 51,1 oldu. Endeks üst üste 5’nci ayda da eşik değerin üstünde kaldı.

İşverenden refah payına tepki! İstanbul Ticaret Odası Başkanı açıklama yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete zam yapılmadan önce enflasyon ve refah payı artışı yapılacağını duyurmuştu. Ancak İTO Başkanı Şekip Avdagiç’ten gelen açıklamaya göre yeni asgari ücret zammı için refah payı artışı istenmediğini belirtti. 

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

İstanbul Sanayi Odası açıkladı! Aralıkta 48,1’e yükseldi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Kasım ayında 45,7 olan Türkiye imalat PMI, aralık ayında 48,1’e yükseldi.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan birçok esnaf kira desteğinden yararlanamadı!

Beyoğlu Esnaf Dayanışması adına açıklamalarda bulunan Zorbey Çelik, kira desteğinin şartları arasında Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na kayıtlı olma şartı bulunduğunu belirtti.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

İstanbul Havalimanı'na kapsül otel geliyor!

İGA CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı hakkında; "Bir ‘kapsül otel’ yapacağız. 4-5 metrekarelik 40 odası olacak. Yolcumuz isterse orada birkaç saat uyuyup, duşunu alıp çıkacak" dedi...

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Nidapark Bomonti'de konut sayısı değişti!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde konut konut sayısı 840 oldu. Projede ayrıca 102 adet ofis, 168 adet otel odası ve 12 adet ticari ünite de yer alacak.

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

istanbul otel odası fiyatları Haberi

istanbul otel odası fiyatları
Boğaziçi Üniversitesi tarafından hazırlanan İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirilmesi raporuna göre, ziyaretçilerin İstanbul'a ilgisine paralel olarak otellerin oda satış fiyatlan da yükseliyor. Oda fiyatlan Madrid ve Atina'yı geride bıraktı Londra'ya yaklaştı.


Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Demeği (TUR0B) ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü işbirliğiyle hazırlanan "İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirilmesi" adlı rapor, yapılan basın toplantısıyla açıkladı. TUROB Başkam Timur Bayındır bu projeyle otellerde yönetim uygulamalannı incelediklerini ve 40 otel üzerinde araştırmalar yaptıklarını kaydetti.

Çalışmanın sonuç raporlarının kitap haline getirildiğine dikkati çeken Bayındır, "Bundan sonra elimizde, İstanbul ve otelcilerimizin çalışmalarına ışık tutacak bir belge oluştu" ifadelerini kullandı. Proje yürütücüsü Dr. Burçin Hatipoğlu, İstanbul'daki otellerin oda satış fiyatlannına Londra'ya yaklaştığını anlatarak şunlan kaydetti: "Şehrimizde oda satışı fiyatlan yükseliş gösteriyor.

DOLULUK DA YÜKSEK

2012...