04 / 05 / 2024

İstanbul Otogarı işletmeciliği

İstanbul Otogarı işletmeciliği

2017 yılı İBB Raporu'nda yer alan bilgilere göre; İstanbul Otogarı'nda bulunan 868 işyerinden sadece 300 adedi rushatlı. Faaliyetten yasaklanan iş yerleri ise mühürleri koparıp faaliyetlerine devam ediyor. 

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

Anadolu Harem Otogarı için ilk kazma vuruldu!

Üsküdar Harem'deki eski otogarın yerine yapılacak otogar için ilk kazma vuruldu. 

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Tokat'ta otogar inşaatı için çalışmalar başladı! 

Tokat'ın Niksar ilçesine inşa edilecek otogar için düğmeye basıldı.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

İGA, İstanbul Havalimanı için 1 milyar 45 milyon avro ödeyecek!

TAV İstanbul Terminal İşletmeciliği AŞ'nin, Atatürk Havalimanı için yapılan kira sözleşmesi kapsamında yıllık KDV dahil 165 milyon 55 bin 383 dolar ödediğini hatırlatan BakanTurhan, "İstanbul Havalimanı için ise İGA yıllık 1 milyar 45 milyon avro ödeyecek'' dedi.

Esenler Otogarı işletmecileri Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmak istiyor!

Yap-işlet-devret süresi bitince Esenler Otogarı İBB’ye devredildi. Buradaki işletmeciler ise sorunlarının çözülmesini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmayı istiyor: 2 bin 24 işyerinin yaklaşık olarak 100 milyon doları burada yatıyor.

İstanbul Otogarı'ndaki 868 iş yerinden 300'ü ruhsatlı!

2017 yılı İBB Raporu'nda yer alan bilgilere göre; İstanbul Otogarı'nda bulunan 868 işyerinden sadece 300 adedi rushatlı. Faaliyetten yasaklanan iş yerleri ise mühürleri koparıp faaliyetlerine devam ediyor. 

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı için suç duyurusu!

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri, sözleşmesi bitmesine rağmen hala işletmeye devam ediyor. Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal, savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Muğla Menteşe Otogarı için start verildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi’ne yeni ve modern şehirlerarası Otogar yapımı için çalışmalara başladı.

Süreyya Beşe'nin çocuklarından Garaj İstanbul için dava!

Kilisli işadamı Süreyya Beşe’nin ölümünün ardından başlayan miras kavgası, yine mahkemelik oldu. Beşe’nin 16 yıl önce otel karşılığı mirastan feragat eden çocukları, Garaj İstanbul binası için üvey annelerine dava açtı.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Büyük İstanbul Otogarı kaçak mı işletiliyor?

Otogar Esnaflar Derneği, Büyük İstanbul Otogarı'ndaki sorunlara ilişkin hazırladıkları dosyayı Kadir Topbaş'a sundu. Dernek, Topbaş'tan tahliye ihtarnamesinin arkasında durmasını istediklerini belirtti.

İstanbul Otogarı işletmeciliği Haberi

İstanbul Otogarı işletmeciliği

2017 yılı İBB Raporu sonuçlarına göre İstanbul Otogarı'nda bulunan 868 işyerinden 300'ü ruhsatlı olarak faaliyet gösteriyor. 

Pazartesi günü bu köşede yayımlanan yazı “İstanbul Otogarı'nı Kim İşletiyor?” başlığını taşıyordu.

Resmi adı “15 Temmuz Demokrasi Otogarı” olan otogar işletmesini 25 yıllığına üstlenmiş AVTER A.Ş.'nin süresinin 5 Mayıs 2019'da sona erdiğini hatırlattık. Sorular sorduk. Bir bölüm de şöyle:

“Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Öztürk Ünal. Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün kızı. Galip Öztürk hakkında öldürmeye azmettirme suçundan verilen ömür boyu hapis cezasında bir dizi hukuki aşamanın ardından Yargıtay Ceza Genel Kurulu geçen kasımda “infazın devamı”na karar verdi.

Firari olduğu belirtilen Galip Öztürk'ün yer aldığı bir fotoğraf karesi önce sosyal medyada sonra da internet medyasında gündem oldu.

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Cumhurbaşkanı...