02 / 05 / 2024

İstanbul otoyolu ve tüp geçit projesi

İstanbul otoyolu ve tüp geçit projesi

İki büyük projeyi Egeli Sabah'a değerlendiren Vali Toprak ve kentin kanaat önderleri, İstanbul otoyolunun ve tüp geçidin İzmir'e büyük ivme kazandıracağını dile getirdi.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 85'i tamamlandı!

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya hattında inşa edilen ve bugüne kadar yüzde 85 fiziki ilerleme sağlanan 398 kilometre uzunluğundaki Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul-İzmir otoyolu ve İzmir-Ankara YHT mecliste!

İstanbul-İzmir otoyolu ve İzmir-Ankara yüksek hızlı tren hattının ne zaman tamamlanacağına ve maliyetleri meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu ile 4 ilde konut fiyatları arttı!

Kuzey Marmara Otoyolu, güzergahı üstündeki Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya‘da konut fiyatlarını artırıyor...

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Saymaz tarafından kuruldu. 

Kuzey Marmara Otoyolu’nda çalışmalar havadan görüntülendi!

Çalışmalar tüm hızıyla sürdüğü Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kocaeli kesimi havadan görüntülendi. Otoyolu bittiğinde İstanbul-Kocaeli ve Sakarya trafiğini oldukça rahatlatması bekleniyor..

Ödül İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Ödül İstanbul fiyat ve ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje  'Bizde her şey net' kampanyasıyla ev sahibi olmayı daha da kolay hale getiriyor. 

Aydos Land İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Aydos Land İstanbul projesinde toplamda 600 daireye yer veriliyor. Aydos Land İstanbul fiyat ve ödeme planına göre Aydos Land İstanbul'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor..

Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ohamed A. M. Hamed tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seyrantepe ve Sultanbeyli hastanelerinde sona gelindi!

TOKİ Başkanı Turan ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, İstanbul Seyrantepe ve Sultanbeyli'de yapımı tamamlanma aşamasına gelen devlet hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Esenyurt Self İstanbul fiyat ve ödeme planı!

4 blok şeklinde yükselen Self İstanbul projesi 609 konut ve 60 ticari üniteden meydana geliyor. Projenin lansmanı 26 Eylül Salı günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek. İşte Esenyurt Self İstanbul fiyat ve ödeme planı...

Self İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

Self İstanbul projesi 609 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. Projenin lansmanı 26 Eylül Salı günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek. İşte Self İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017...

İstanbul otoyolu ve tüp geçit projesi Haberi

İstanbul otoyolu ve tüp geçit projesi

İki büyük projeyi Egeli Sabah'a değerlendiren Vali Toprak ve kentin kanaat önderleri, İstanbul otoyolunun ve tüp geçidin İzmir'e büyük ivme kazandıracağını dile getirdi


Hükümetin yaptığı İzmir-İstanbul Otoyolu'nun tamamlanmasının ve bunun yanı sıra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Körfez Tüp Geçit Projesi'nin yapılmasının İzmir'e büyük ivme kazandıracağı belirtildi. İzmir Valisi Mustafa Toprak, iş dünyası ve turizm sektörünün temsilcilerinin ortak fikri, yüksek maliyetli bu iki projenin kente çağ atlatacağı yönünde. Vali Toprak, otoyolun İzmir'i kalkındıracağını, Körfez Tüp Geçit Projesi'nin ise çehresini değiştireceğini belirterek, "Kent önemli projeler ile yakın gelecekte gelişerek güçlenecek. İzmir son yıllarda ulaştırma alanındaki yatırım ve hizmetlerle gelişmiş bir altyapıya kavuşturuldu. İzmir ve yöresinin eşsiz doğal, kültürel ve tarihi güzellikleri, uygun iklim koşulları, tüm yıla yayılabilen turizm olanakları,...