08 / 05 / 2024

istanbul parka ilgi

istanbul parka ilgi

10 yıllığına kiralanması için 10 ekimde gerçekleşecek olan ihaleye şirketlerden yoğun ilgi geldi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yoğun ilgi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "Dış krediyle yapmayı planladığımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yerli ve yabancı firmalar yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Kanal İstanbul ihalesine yatırımcılardan çok fazla ilgi var!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul ihalesine, yurt içindeki ve dışındaki yatırımcılardan çok fazla ilgi var, inşallah ihaleye çıktığımızda da aynı ilgiyi gösterirler." diye açıklama yaptı.

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi gösterildiğini açıkladı. Ekşi, ilk 2 günde bin 640 biletin satıldığını söyledi. 

Büyükyalı İstanbul'un Gün Kapı etabına yoğun ilgi!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul Gün Kapı etabına yoğun ilgi geldi.

3. İstanbul projesi, CNR Emlak Fuarı'ndan yoğun ilgi bekliyor!

Özgün özellikleri ile ‘başka bir İstanbul’ alternatifi oluşturacak “Başakşehir’in en büyük projesi” 3. İSTANBUL, ön talep döneminde her platformda yoğun ilgi çekmeye devam ediyor. İlk 3 haftada internet üzerinden gerçekleştirilen talep başvuruları 9 bine yaklaştı.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

İstanbul MIPIM Fuarı'nda projelerin dev maketiyle ilgi odağı oldu!

27. kez düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM'de bu yıl İstanbul devler ligine girdi. 96 metrekarelik dev maketi, Yeni Havalimanı ve Avrasya Tüneli yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

İranlı yatırımcılardan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından İMOB açıldı. 31 Ocak’a kadar sürecek olan fuara 15 bin yabancı alıcının gelmesi bekleniyor. Fuara ağırlıklı olarak İranlılar’ın ilgi göstermesi dikkat çekti.

İstanbul'daki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi!

Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

SPDO tasarımı Bulvar İstanbul yoğun ilgi görüyor!

Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) tarafından tasarlanan Bulvar İstanbul projesi doğayla iç içe, kaliteli ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunuyor. Proje inşaatının devam etmesine rağmen oldukça yoğun ilgi görüyor.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

1999 yılında Alkent İstanbul 2000 villaları büyük ilgi görmüş!

1999 yılında Alarko İnşaat tarafından Büyükçekmece'de 700 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Alkent İstanbul 2000 villaları büyük ilgi görmüş. Villalar konumuna ve dizaynına göre 550 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

istanbul parka ilgi Haberi

istanbul parka ilgi

İstanbul Park'ın 10 yıllığına kiralanması için 10 ekimde gerçekleşecek olan ihaleye şirketlerden yoğun ilgi geldi. CNR Fuarcılık, Özyazıcı İnşaat, İstanbul Golf Kulübü ve İntercity Araç kiralama ihale şartnamesi aldı. 



TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, gösterilen yoğun ilginin memnuniyet verici olduğunu savundu. Tahincioğlu; "İstanbul Park, Türkiye'nin hem spor aktivitelerine katkıda bulunmak hem de ülkenin tanıtımını artırmak amacıyla yola çıkılarak yapıldı. İşletmeyi alan şirkete İstanbul Park'ın yapılış amacından saptırmaması yönünde bir şart koşulması gerekiyor"...