16 / 05 / 2024

İstanbul Radyo Evi

İstanbul Radyo Evi

2001 yılında Emekli Sandığı'na ait, aralarında Tarabya ve Maçka otellerinin bulunduğu, 6 otelin modernize edilmeleri şartıyla, 15 yıllığına uluslararası otel zincirlerince işletilmesine ilişkin ihale sonuçlanmış.

Kiraladığı evi tekrar kiralayana 94 bin 622 lira ceza! Kiralık konutlarda büyük problem!

İstanbul Arnavutköy'de, kiraladığı evi başka yabancı uyruklu şahıslara para karşılığında kiraladığı tespit edilen Çinliye 94 bin 622 lira ceza kesildi.

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

İstanbul’da evi olmayanlar ev sahibi olacak! Üstelik 7,500 TL taksit imkanıyla! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber verdi. İşte detaylar!

Ev sahipleri dikkat! Boşuna ödemiş olabilirsiniz! 5 senelik geri ödeme yapılıyor!

İstanbul'da evi olanlar için önemli bir haber: Bakırköy, Maltepe, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Bağcılar, Esenler, Avcılar veya diğer ilçelerde ikamet edenler 5 yıl boyunca ödeme alabilirler.

Sur Yapı Tam Evi Tam Zamanı kampanyası başladı! Şimdi yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirimle ev alma zamanı!

İstanbul ve Antalya’daki konut projelerini İlk Evim Konut Finansman Paketi kapsamında satışa sunmaya başlayan Sur Yapı, Tam Evi Tam Zamanı kampanyasını başlattı. İşte yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirim sağlanan o kampanyanın detayları...

Mimar Bruno Taut’un İstanbul'daki evi satışa çıktı!

Mimar Bruno Taut’un 1938 yılında inşa ettiği İstanbul’un ikonik evi, 95 milyon TL’ye satışa çıkmıştı. Evin ilanının internet sitesinden kalkması, ‘Yeni alıcısını buldu’ dedikodularına neden oldu. Bruno Taut ise kendisi için yaptığı evde yalnızca birkaç ay oturabildi.

İstanbul'daki son Osmanlı ahşap evi satılıyor!

İstanbul Rumeli Hisarı'nda bulunan son Osmanlı ahşap evi 17 milyon 900 bin liraya satılığa çıktı.

Demet Özdemir'in evi görenleri büyüledi! 

Demet Özdemir, son dönemin adından en çok söz ettiren isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Beykoz'da İstanbul'un lüks sitelerinden birinde oturuyor. İşte Demet Özdemir'in evi...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi Eylül'de açılıyor!

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin Eylül'de açılacağını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek'' dedi.

Van'da evi yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlara konut yapılacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "Van merkezde veya İstanbul’da yaşayan ve evi deprem bölgesinde hasar gören bütün vatandaşlarımıza ev yapılacak" dedi...

İstanbul Radyo Evi Haberi

İstanbul Radyo Evi



Emekli Sandığı otelleri yeni sahiplerini buluyor


Modernize edilmeleri şartıyla, Emekli Sandığı otellerinin uluslararası otel zincirlerince işletilmesine ilişkin ihale sonuçlandı


     Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, Emekli Sandığı'nın altı otelinin uluslararası otel zincirlerine modernize edilmesi şartıyla 15 yıllık işletme anlaşmasıyla verilmesi için açılan ihalenin sonuçlandığını söyledi.

     Turizm Bakanı Erkan Mumcu ile birlikte, TÜRSAB'ı ziyaret eden Yılmaz, ihale sonuçlarının önümüzdeki günlerde Maliye Bakanı Sümer Oral tarafından açıklanacağını bildirdi. Bakanlık, Emekli Sandığı'nın Tarabya, Maçka, Efes, Çelikpalas, Stad ve Büyük Ankara Oteli için ihale açmıştı.

     

Yeni düzenlemeler


     Yılmaz, ayrıca Turizm Bakanı ve Maliye Bakanı ile yaptıkları toplantıda, 2001 yılı bütçe ödeneklerinin...