16 / 05 / 2024

istanbul rantlaşma

istanbul rantlaşma

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul'un siluetini bozan yapılaşmada inşaat sektörü ile birlikte siyasileri de sorumlu tuttu...

Kordon İstanbul cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Ayakkabı Dünyası VEGA İstanbul'da mağaza açtı!

Yatırımlarına devam eden Ayakkabı Dünyası, sezonun en çarpıcı modellerini VEGA İstanbul’daki yeni mağazasında ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

Altınyıldız Classics, İstanbul Havalimanı mağazasını açtı!

BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Habif, "İstanbul Havalimanı'nda açtığımız mağaza, attığımız güçlü bir adım. Burada hem mevcut müşterilerimize hizmet verecek hem de dünyanın dört bir yanından gelen yolcuları Altınyıldız Classics şıklığıyla tanıştırmanın gururunu yaşayacağız" dedi...

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

İstanbul Havalimanı mağazaları yeni döneme hazır!

Dünyanın en büyük seyahat perakende alanlarından biri olan Unifree, İstanbul Havalimanı’ndaki tüm Duty Free alan işletmesini 25 yıllığına üstlendi.

3. İstanbul cadde mağazaları bugün satışta!

3. İstanbul'da Dolar'a Euro'ya inat 3 büyük fırsat sunuluyor. 3. İstanbul cadde mağazaları 1.660 liradan başlayan taksitlerle açık artırmayla bugün satışa çıkıyor...

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırmayla satışta!

3. İstanbul projesinin cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırma ile satışa çıkıyor. Projede yüzde 10 KDV avantajının yanı sıra yüzde 3 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

istanbul rantlaşma Haberi

istanbul rantlaşma

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Yeni Şafak'a İstanbul, kültür, sanat ve müzecilikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'daki çarpık yapılaşma ve eskiden gecekondulara tepki gösterilirken, son yıllarda ise aynı düzensizliğin yüksek katlı binalarda görüldüğünü ve bunun önüne geçmekte yetkisinin yetersiz geldiğinden yakındı. Bakan Günay ayrıca, TBMM'ye bağlı müze sarayların, bakanlığına bağlanmasından, yurt dışından iade edilen tarihi eserlere ve gelen tepkilere ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin talip olduğu Sultanahmet Meydanı'ndaki Defterdarlık Binası'nın Türk İslam Eserleri Müzesi'ne devredilmesine kadar tartışmalı Başkanlık sistemine kadar bir çok soruya açıklık getirdi.

İstanbul'un siluetini bozan yüksek katlı yapılaşmayla ilgili 'İstanbul 200 yıllık bir şehir değil ve...