19 / 05 / 2024

istanbul rehabilitasyon merkezi projesi

istanbul rehabilitasyon merkezi projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da kapsamlı ve modern bir madde bağımlıları rehabilitasyon merkezi kurulması için çalışma başlattıklarını açıkladı.

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi 31 Mart'ta!

Diyarbakır, Sur Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer rehabilitasyon merkezi ihalesi 25 Mart'ta!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

Küçükçekmece Hayvan Rehabilitasyon Merkezi projesine tepki!

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde çevresinde konutlar ve 4 okulun bulunduğu bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen mahalle sakinleri projeye tepki gösterdi.

Körfez'de rehabilitasyon merkezi açılması talebi TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ne rehabilitasyon merkezi açılması talebi gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Samsun Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edileceğini müjdeledi.

Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Altınordu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Çorum Gülabibey Rehabilitasyon Merkezi 2020'de açılacak!

Çorum'un Merkez Gülabibey Mahallesi'nde inşaatına başlanan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde son yaklaşıldı. 102 yatak kapasiteli merkezin 2020 yılının Ocak ayında tamamlanması planlanıyor.

istanbul rehabilitasyon merkezi projesi Haberi

istanbul rehabilitasyon merkezi projesi

İBB'den yapılan açıklamaya göre, Topbaş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte İtalya'nın Rimini şehrindeki San Patrignano Madde Bağımlıları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.


Türkiye'de kurulacak madde bağımlıları merkezi için brifing alan heyete Türkiye'nin İtalya Büyükelçisi Aydın Adnan Sezgin ve Rimini Belediye Başkanı Donenica Seivliu da eşlik etti.


İstanbul'da kapsamlı ve modern bir madde bağımlıları rehabilitasyon merkezi kurulması için çalışma başlattıklarını açıklayan Başkan Kadir Topbaş, projenin bağımlılara özel bir köy olarak tasarlanacağını...