26 / 07 / 2024

İstanbul Sanayici ve İş adamları Derneği

İstanbul Sanayici ve İş adamları Derneği

17 Ukraynalı iş adamı ile İstanbul’lu iş adamlarını ‘’İş Forumu’’nda bir araya getirdi. Ukraynalı ve İstanbullu iş adamları iki ülke arasında yatırım ve ticaret olanaklarını ve iş fırsatlarını değerlendirdiler.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturayı yarıya düşürecek!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, ”Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturaları yüzde 50'ye ulaşan oranlar indirecek" dedi.

Ers İstanbul Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ers İstanbul Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Erolsun tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi İstanbul Beyoğlu'nda yer alıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017...

Küçükçekmece Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece Belediyesi ile İstanbul Cemevi Kültür Merkezi Yaptırma Hizmet ve Dayanışma Derneği'nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen 'İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece'de Alevi vatandaşların ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hayata geçirilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılacak!

Türk-İslam motiflerinden esinlenilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi’nin temel atma töreni bugün atılıyor. Küçükçekmece'de hayata geçirilen ibadethane, eğitim ve kongre alanlarından oluşacak merkez 2 yılda tamamlanacak.

Maslak ve Çevresi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planı' nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

Avcılar ve Küçükçekmece’deki riskli yapılar yıkılmalı!

İstanbul Zeytinburnu ve Fatih’te iki binanın yıkılmasının ardından gözler riskli yapılara çevrildi. İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe, Zeytinburnu ve Fatih’in yanı sıra Avcılar ve Küçükçekmece’deki riskli yapılara dikkat çekti.

TOKİ'den İzmir ve Adana'da arsa müzayedesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

İstanbul Sanayici ve İş adamları Derneği Haberi

İstanbul Sanayici ve İş adamları Derneği


 İSİAD, ağırlıklı olarak inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteren 17 Ukraynalı iş adamı ile İstanbul’lu iş adamlarını ‘’İş Forumu’’nda bir araya getirdi. Ukraynalı ve İstanbullu iş adamları iki ülke arasında yatırım ve ticaret olanaklarını ve iş fırsatlarını değerlendirdiler.

700’e yakın iş adamına hizmet veren İstanbul Sanayici ve İş adamları Derneği İSİAD, üyelerinin yurtiçi ve yurt dışından birçok iş adamıyla ikili iş görüşmeler yapmasını sağlamaya devam ediyor. İSİAD, 4–5 Ekim 2013 tarihleri arasında Ukrayna’dan gelen 17 kişilik iş adamı heyetini ağırladı. 


Ağırlıklı olarak inşaat ve gıda sektöründen oluşan 17 kişilik Ukraynalı iş adamı heyeti, İSİAD üyesi Türk iş adamları ile bir araya gelerek iki ülke arasında karşılıklı iş fırsatlarının anlatıldığı ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiler. İSİAD Merkezi’nde Boğaziçi Salonu’nda...