02 / 05 / 2024

İstanbul Sapphire değerlendirmeleri

İstanbul Sapphire değerlendirmeleri

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı.

Sapphire AVM'nin değeri 1.2 milyar TL'yi aştı! 

Kiler GYO tarafından Sapphire'de yer alan 154 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı. Peki Sapphire AVM ile Kiler GYO'nun Sapphire'deki 154 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?  

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

İstanbul Sapphire'de değişikliğe gidiliyor!

Kiler GYO tarafından 2011 yılında tamamlanan 261 metrelik İstanbul Sapphire’de değişikliğe gidiliyor...

İstanbul Sapphire 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Sapphire'deki sattığı 47 rezidansın değerleme raporu yayınlandı!

İstanbul Sapphire projesindeki 47 adet rezidans dairenin satışına ilişkin düzenlemiş olan değerleme raporunu Kiler GYO, KAP'ta yayınladı.

İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Kiler GYO, Sapphire'deki tüm paylarının satacak!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ İstanbul Sapphire'de mülkiyetinde bulunan tüm kısımların toplu satışı için TFI ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.

Referans Güneşli’de lansmana özel fiyatlar!

İstanbul Levent’te hayata geçirdiği Batı Avrupa’nın en yüksek rezidans binası olan İstanbul Sapphire’e de imzasını atan Kiler GYO, Referans Güneşli’de lansmana özel fiyatlarla satışlara başladı.

Kiler GYO Sapphire değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Sapphire değerleme raporunu yayınladı.

Armağan Akyüz ile Arman Özver Sapphire'i değerlendirdi!

Gayrimenkul sektöründe yaptığı çalışmalarla dikkat çeken VAA Gayrimenkul’ün sahibi V.Armağan Akyüz ile sektörde pek çok önemli kurumda üst düzey yöneticilik yapmış olan Arman Özver, İstanbul Sapphire’de bir araya geldi.

Kiler GYO İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı.

İstanbul Sapphire'de takılı kalan paraşütçü kurtarıldı!

" Probase Dünya Kupası" nın İstanbul ayağında, İstanbul Sapphire'den paraşütle atlayan ve orta katlardan birinde yaklaşık 40 dakika havada asılı kalan paraşütçü, itfaiye tarafından kurtarıldı..

İstanbul Sapphire değerlendirmeleri Haberi

İstanbul Sapphire değerlendirmeleri

Kiler GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz  portföyünde yer alan İstanbul İli, Şişli İlçesi, Levent Büyükdere Caddesi, Sapphire Alışveriş Merkezi ve Rezidans vasıflı gayrimenkullere ait 31.12.2013 tarihli gayrimenkul değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda istenen açıklamalar ve eklemeler yapılarak  revize edilmiş olup ekte yer...