21 / 05 / 2024

istanbul sayfiye yerleri neresi

istanbul sayfiye yerleri neresi

Hürriyet Gazetesi yazarı Namık Göz bu hafta köşesinde "İstanbul'un yeni sayfiye yerleri!" konusunu ele aldı. Son açıklanan rakamlara göre dünyanın en çok turist çeken kentleri sıralamasında İstanbul 7'nci sıraya yükselmiş.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Marmara depremi açıklaması geldi. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı... Acil bakın...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika açıklaması! İstanbul'da bu bölgeye dikkat! Riskli yerleri peş peş sıraladı...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika açıklaması! İstanbul'da bu bölgeye dikkat! Riskli yerleri peş peş sıraladı...

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

İstanbul'da mezar yerleri doldu, fırsatçılar harekete geçti!

Türkiye'nin birçok ünlü isminin de defnedildiği Karacaahmet, Zincirlikuyu, Aşiyan, Edirnekapı'daki mezar yerleri doldu. Doluluk sonrası fırsatçılar harekete geçti. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda 17 metrekarelik alanı olan bir kişi burayı 2 milyon liraya satışa çıkardı.

Kanal İstanbul geçtiği yerleri uçuracak!

Güzergahının bugün açıklandığı Kanal İstanbul geçtiği yerleri uçuracak. 45 kilometrelik hattın Küçükçekmece, Arnavutköy ve Başakşehir güzergâhlarında gayrimenkul artışlarının yüzde 50 civarında seyredeceği belirtildi.

İstanbul su kesintisi 11 Şubat 2016 kesinti yerleri!

İstanbul'da 11 Şubat 2016 tarihinde su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 11 Şubat 2016 kesinti yerleri

İstanbul kurban kesim yerleri 2014!

2014 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ ve Kurban Satış ve Kesim Yerleri Listesi yayınlandı. İşte İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında belirlenen kurban kesim alanları...

1944 yılında İstanbul'da bağcılık ihya edilecekmiş!

1944 yılında İstanbul'un eski sayfiye yerleri özellikle Göztepe ve Yakacık arasında uzanan geniş üzüm bahçeleri harap olmuşlar. İstanbul'un bağları tekrardan ihya edilerek bol miktarda üzüm yetiştirilecekmiş.

Sayfiye Projesi'nde lansmana özel fiyat avantajı için yarın son gün!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul' daki ilk projesi " Sayfiye "de lansmana özel fiyat avantajı 5 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek...

Rönesans Sayfiye'de fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Kartal'da 3 blokta toplam 276 konuttan oluşan Sayfiye'de dairelerin ortalama metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin TL'den başlıyor. Sayfiye'de daire fiyatları ise 1+l1'lerde 185 bin TL'den başlarken, 3+1'lerin ise maksimum satış fiyatı 595 bin TL'ye çıkıyor.

Rönesans Sayfiye'de lansman fırsatları için son günler!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut’un İstanbul’ daki ilk projesi “Sayfiye”de lansmana özel fiyat avantajı 5 Mayıs 2014 Pazartesi gününe kadar devam ediyor.

Rönesans Sayfiye'de 389 bin TL'ye 2+1!

Rönesans Sayfiye projesi Yakacık'ta konumlandırılıyor. Rönesan Sayfiye'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 1 KDV imkanı sunuluyor. Yakacık Rönesan Sayfiye projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 389 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rönesans Sayfiye'de 221 bin TL'ye 1+1!

Yakacık'ta konumlandırılan Rönesans Sayfiye projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 221 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

istanbul sayfiye yerleri neresi Haberi

istanbul sayfiye yerleri neresi

BURSA Valilisinin Heykeldeki tarihi binasının özel kalem odasında görüşme sırasını beklerken, 6 aydan beri Mudanya Kaymakamı olarak görev yapan Orhan Çiftçi ile derin bir Mııdanya sohbetine daldık. 

Sonradan Ultra Maraton yorgunu İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe nin de katıldığı sohbetteki konu elbette ki turizm oldu. 

Son açıklanan rakamlara göre dünyanın en çok turist çeken kentleri sıralamasında İstanbul 7'nci sıraya yükselmiş. Dünya harikası İstanbul'u geçen yıl tam 11 milyon turist ziyaret etmiş. 

Sanılanın aksine ilk sırada Araplar bulunmuyor. İlk sıra Almanlanıı. Onları Rusya ve ABD'li turistler izliyor. 

istanbul'un turistinin Bursa ile ne ilgisi var dediğinizi duyar gibi oluyonım. İlgisi var. I lem de çok yakından ilgisi var. 

Yeni ulaşım olanaklarının 2015 yılından itibaren Bursa ve çevresini nasıl değiştireceğini iki haftadan beri yazıyorum. 

Zaten denizyolu ile İstanbul-Mudanya arası...