29 / 04 / 2024

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Marmara depremi açıklaması geldi. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı... Acil bakın...



Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Denizi’nde yaşanan ve Kocaeli, Yalova, İstanbul, Bursa ve çevre şehirlerden de hissedilen depremle ilgili çok önemli değerlendirmeler yaptı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, yaptığı açıklamada “Kuzey Marmara’da beklenen büyük deprem için bir uyarı değildir” ifadelerini kullanan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ayrıca açıklamasında beklenen İstanbul depreminden etkilenecek olan yerleri de tek tek açıkladı.

İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Dünya gazetesinde yer alan habere göre, Marmara Denizi’nde Yalova açıklarında dün akşam saat 18:29’da 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, 7.7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa ve çevre şehirlerde de  hissedildi.

Meydana gelen ve yürekleri ağza getiren depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabı üzerinden bazı açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu deprem ile ilgili önemli açıklamalar yapan  Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 6 Ağustos 2023 saat 18.29’da Yalova yakınında denizde olan M3,6’lık depremciğin, 1999 deprem kırığı üzerinde önemsiz bir gerginlik boşalması olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında Kuzey Marmara’da beklenen büyük deprem için bir uyarı olmadığını söyleyerek, "Marmara M7’den büyük deprem üretebilecek düzeyde gergin değildir” şeklinde konuştu.

Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan söz konusu paylaşımının devamında, beklenen İstanbul depreminden etkilenecek olan bölgeleri de peş peşe açıkladı. 

Verilen bilgilere göre, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında “Kuzey Marmara’da meydana gelecek bir depremin Kocaeli, İstanbul, Gemlik, Yalova, Mudanya, Çınarcık,  Bandırma, Erdek, Biga, Şarköy, Lapseki, Tekirdağ, Gelibolu, Trakya’nın Marmara kıyılarını etkileyeceğini belirtti.

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

SON DAKİKA! Az önce deprem oldu!

Osmaniye'de 4 bin, Adana'da 1682 deprem konutunun inşaat tam gaz!


Geri Dön