28 / 04 / 2024

istanbul şehir tiyatroları beyoğlu sahnesi

istanbul şehir tiyatroları beyoğlu sahnesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Projeler Müdürlüğü tarafından, Şehir Tiyatroları Beyoğlu Sahnesi için, ulusal ve tek kademeli olarak Mimari Proje Yarışması düzenleniyor.

İBB, Yıldız Kenter Tiyatrosu'nu alıyor!

İBB’ye bağlı Şehir Tiyatroları Müdürlüğü, Yıldız Kenter tarafından kurulan Yıldız Kenter Tiyatrosu’nu İBB bünyesine katıyor.

İstanbul Şehir Üniversitesi sorunu ne?

Köşe yazarı Dilek Güngör, "Görenleriniz oldu mu bilmiyorum. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından sonra art arda konuşmaya başladılar. Önce Ahmet Davutoğlu sapla samanı harmanladı, sonra Şehir Üniversitesi demagojiye başladı" diyor...

İstanbul Şehir Üniversitesi'nin hazin hikayesi!

Köşe yazarı Burhanettin Duran, "İstanbul Şehir Üniversitesi meselesinin geldiği nokta hazin. Hazin diyorum, gerçekten bin bir emekle kurulan ve kaliteli bir kadroya sahip Şehir Üniversitesi bu aşamaya gelmemeliydi" diyor...

AK Parti'den İstanbul Şehir Üniversitesi açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili tartışmalara ilişkin açıklama yaptı...

Kentsel dönüşüm, İstanbul şehir planlaması için bir fırsat!

8 Kasım Dünya Şehircilik Günü nedeni ile dünyadaki şehircilik örnekleri tartışıladursun, Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen dünyada eşi benzeri olmayan İstanbul’da sağlıklı bir şehircilik için kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu söylüyor...

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz şekilde bedelsiz arazi tahsis edilmiş!

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz yollarla Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzaları ile bedelsiz arazi tahsis ettiği bilgisine ulaşıldı...

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Çelik ve Teyfik Öztürk ortaklığında kuruldu.

Fatih Reşat Nuri Sahnesi yenileniyor!

İstanbul Şehir Tiyatroları’na bağlı Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nin yenilenmesini sağlayacak imar planı değişikliği süreci tamamlandı.

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

Reşat Nuri Sahnesi yeniden inşa edilecek!

Fatih’te Bozdoğan kemerlerinin bitişiğinde bulunan Şehir Tiyatroları’na bağlı Reşat Nuri Sahnesi yıkılarak yeniden inşa edilecek. Camdan yapılacak olan tiyatro binası 370 seyirci kapasiteli olacak.

Arnavutköy'ün yeni kültür merkezi tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Arnavutköy Belediyesi tarafından inşa edilen yeni kültür merkezini gezdi.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

İstanbul Şehir Hatları yeni iskele istiyor!

Tartışmalı proje nedeniyle Kabataş İskelesi kapatılınca yolcular açıkta kaldı. İstanbul Şehir Hatları da Galata Köprüsü’nün ayağına iskele istedi.

istanbul şehir tiyatroları beyoğlu sahnesi Haberi

istanbul şehir tiyatroları beyoğlu sahnesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Beyoğlu Sahnesi Mimari Proje Yarışması, ulusal ve tek kademeli olarak yarışmaya çıkarıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Projeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışma, 6.761m2'ye yayılan alanda tasarlanacak tiyatro kompleksi ve yakın çevresinin düzenlenmesini kapsıyor.

Yeni Tiyatro Binası Projesinin, yapılacağı alanda bulunan tescilli Beyoğlu Vergi Dairesi binası ile entegrasyonunun da sağlanması hedefleniyor.

Bilgi için: