02 / 05 / 2024

istanbul serbest geçiş sistemi

istanbul serbest geçiş sistemi

Karayolları 1'inci Bölge Müdürü İsmail Kartal, İstanbul'da yer alan köprü ve gişelerde hayata geçirmeyi planladıkları Serbest Geçiş Sistemi'nin bu ay sonunda tamamlanıp uygulamaya geçeceğini ifade etti ...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Otoyollarda 'serbest geçiş dönemi' başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 gişeden 20'sinin Serbest Geçiş Sistemi'ne dönüştürüldüğünü açıkladı. 

Ocak 2024'te İstanbul'da en çok köprü geçiş ücreti arttı!

İTO tarafından açıklanan rakamlara göre, İstanbul’da Ocak 2024'te fiyatı en çok artan köprü geçiş ücreti oldu. Ocak'ta  giyim harcamaları erkek giyim alt grubunda yer alan gömlek fiyatı yüzde 13,92 düşüş göstererek fiyatı en çok gerileyen ürün oldu. İşte o rakamlar...

Kanal İstanbul için geçiş garantisi verilecek mi?

Kanal İstanbul'la ilgilenen yatırımcı şirketlerin tamamı, hazine garantisi almadan finansman sorununu çözemeyeceklerini anladı. Şirketler, Hazine'den Kanal İstanbul için de geçiş garantisi talep ettiler. Peki bu garanti verilecek mi?

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Kanal İstanbul tamamlandığında boğazlarda geçişler nasıl olacak?

2. Osmanlı Coğrafyası Uluslararası Arşiv Kongresi, 20-24 Eylül’de İstanbul’da gerçekleşecek. 63 ülkeden akademisyenin katılacağı kongrede, 'asırlık sorunlar' görüşülecek. Kanal İstanbul projesi tamamlandığında boğazlarda geçişlere nasıl izin verileceği anlatılacak.

Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş dönemi başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi." dedi.

Mahmutbey serbest geçiş sistemi 20 Kasım'da başlıyor!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerinde trafiği yüzde 30 azaltması beklenen serbest geçiş sisteminin 20 Kasım’da hayata geçeceğini söyledi.

Mahmutbey’de serbest geçiş çalışmaları başladı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın ‘şişe başı’ olarak tanımladığı İstanbul Mahmutbey’deki gişelerde ‘serbest geçiş’ için 2 ay sürecek çalışmalar önceki gün başladı.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçiş Demiryolu Hattı için evler mi yıkılacak?

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe ve İzmit'teki mahallelerin sakinleri yerleşim yerlerinin yıkılacağı için projeye tepki gösterdi.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı'nın ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Kocaeli'de yapılması planlanan Adapazarı- İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı yapılacaktır. Toplantı 2 ilde de 10 Mayıs günü gerçekleşecektir.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı için düğmeye basıldı!

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesi, İstanbul'da Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Kartal, Sancaktepe, Maltepe, Ataşehir, Ümraniye ve Çekmeköy İlçelerinden geçerek, Beykoz'da sonlanacak...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli geçiş ücreti ne kadar olacak?

Bakan Lütfi Elvan, İstanbul'a yapılacak 3. tüp geçitte geçiş ücreti ne kadar olacağını canlı yayında açıkladı. Peki 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli geçiş ücreti ne kadar olacak?

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli, Küçüksu'dan Gayrettepe'ye geçiş sağlayacak!

İstanbul'un yeni çılgın projesi açıklandı. İstanbul Boğazı'na 5 yıl içerisinde 3 katlı geçiş tüneli yapılacak. Konuyla ilgili olarak Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan açıklamalarda bulundu. Başbakan Davutoğlu da projenin ana hatlarını açıkladı.

istanbul serbest geçiş sistemi Haberi

istanbul serbest geçiş sistemi

Karayolları 1'inci Bölge Müdürü İsmail Kartal, İstanbul'da köprü ve gişelerde hayata geçirmeyi planladıkları Serbest Geçiş Sistemi'nin ay sonunda tamamlanacağını açıkladı. İstanbul'da önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, ulaşımı rahatlatmak için bazı düzenlemelerin gerekli olduğunu söyleyen İsmail Kartal, şu bilgileri verdi: "Fatih Sultan Mehmet ile Boğaziçi Köprüsü, Çamlıca ve Mahmutbey gişelerinde OGS ve HGS'yi birleştirerek transit geçiş sağlayacağız. Bu çalışma trafikte önemli bir rahatlama yaratacak. İlk adımı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde atılan çalışma 31 Ocak'ta hayata geçirilecek." Kartal, sistemin Boğaziçi Köprüsü, Çamlıca ve Mahmutbey gişelerinde uygulanacağı bilgisini verdi. 


Sabah...