18 / 05 / 2024

istanbul servis ücretleri 2022

istanbul servis ücretleri 2022

Okulların açılmasına az bir zaman kala servis ücretlerine yapılan zamlar belli olmaya başladı. İstanbul, Ankara ve ardından da İzmir’de servis ücretlerine yapılan zam oranları açıklandı..

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

Okul servis ücretleri tavan yaptı: En yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu! 

Okul servisi ücretlerinde yaşanan artış, okulların açılmasıyla yeniden gündeme geldi. Açıklanan rakamlara göre, en yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu. İşte ayrıntılar...

Yüzde 60 zammın ardından İstanbul'da okul servis ücretlerine yeni zam geliyor!

İBB UKOME toplantısında okul servis ücretlerine yüzde 60'a yakın zam yapılarak 792 lira olan ücret 1200 liraya yükselmişti. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar, ocaktan önce yeni zammın yolda olduğunu söyledi. 

Okul servisi ücretleri yıllık 100 bin TL'ye dayandı! Veliler servislerden kaçıyor! 

Okullarda servis ücretleri yıllık 100 bin lira seviyelerine çıkarken, bazı veliler birkaç komşu çocuğunun taşındığı ‘komşu turizm’i tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık yeni ücretler

İstanbul servis ücretleri zammı belli oldu. Peki, İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık ücretler...

İstanbul'da servis ücretlerine yüzde 82 zam talebi! En kısa mesafe 1441 TL olacak!

İstanbul Umum Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) bugün yapılacak UKOME toplantısında servis ücretlerinin artırılmasını talep edecek.

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

O şehirde yaşayanlara şok haber! Okul servis ücretleri yüzde 30 zamlandı! 

Hemen her şehirde peş peşe açıklanan toplu taşıma zamlarının ardından bir zam haberi de okul servis ücretlerinden geldi. Bugün yapılan bir açıklama ile, o şehirdeki okul servis ücretlerinin yüzde 30 artırıldığı bildirildi.

İşte iPhone 14’lerin Türkiye’deki servis ve onarım ücretleri...

Türkiye’de ön siparişlerin alınmaya başlandığı Apple iPhone 14 modelleri için resmi servis ve onarım ücretleri belli oldu. İşte pil,  ekran, kamera ve arka cam hasarında ödenecek olan o rakamlar...

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Okul servis ücretleri ne kadar? İşte en kısa ve en uzak mesafe servis ücretleri!

Okulların açılması ile birlikte servis ücretleri de araştırılan konular arasına girdi. İşte en kısa ve en uzak mesafe servis ücretleri!

Okul servis ücreti nasıl hesaplanır 2022? En yakın ve en uzak okul servis ücreti ne kadar?

Okul servis ücretlerine dair aramalar hız kazandı. İşte en yakın ve en uzak yerlerin okul servis ücretleri!

istanbul servis ücretleri 2022 Haberi

istanbul servis ücretleri 2022

Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının 12 Eylül’de başlayacağını duyurmuştu. Okulların açılma tarihinin belli olmasıyla birlikte servis ücretleride açıklanmaya başladı.

Önce İstanbul ardından Ankara ve son olarak İzmir’de servis ücretleri açıklandı. Peki İzmir’de servis ücretlerine ne kadar zam yapıldı? İzmir’de en yakın mesafe kaç lira oldu?

İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası’nın yüzde 25'lik zam talebi  UKOME toplantısında gündeme getirilmiş ancak konunun görüşülmesi bir sonraki toplantıya bırakılmıştı. Ancak servisçiler Eylül ayındaki toplantıyı beklemedi ve zam talebini İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) komisyonundan geçirerek uygulamaya koydu.

EN KISA MESAFE NE KADAR OLDU?

İzmir’de yüzde 25’lük zam talebinin onaylanması ile en yakın mesafe öğrenci servisi 679 liraya yükseldi.

Alınan karara göre, en yakın mesafe olan 0-3 kilometre arası öğrenci servisi ücreti...