07 / 05 / 2024

O şehirde yaşayanlara şok haber! Okul servis ücretleri yüzde 30 zamlandı! 

O şehirde yaşayanlara şok haber! Okul servis ücretleri yüzde 30 zamlandı! 

Hemen her şehirde peş peşe açıklanan toplu taşıma zamlarının ardından bir zam haberi de okul servis ücretlerinden geldi. Bugün yapılan bir açıklama ile, o şehirdeki okul servis ücretlerinin yüzde 30 artırıldığı bildirildi.



Yeni yılın bu zamana kadar konuşulan en önemli meselesi hiç kuşkusuz iğneden ipliğe her türlü ürün ve hizmete gelen zamlar.

 O şehirde yaşayanlara şok haber! Okul servis ücretleri yüzde 30 zamlandı! 

Geçtiğimiz yıl aşırı şekilde yükselen akaryakıt fiyatları tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de, çok önemli fiyat artışları yaşatırken, beraberinde de enflasyonu patlattı. Ancak son dönemlerde akaryakıt fiyatlarında gerileme yaşanmasına rağmen, zamlar yağmur gibi yağmaya devam ediyor.

Son olarak başta büyükşehirler olmak üzere birçok belediye, ulaşım ücretlerine peş peşe zamlar yaptı ve vatandaşın yol masrafı da alabildiğine arttı.

Küresel petrol fiyatlarında yaşanan artışlar, dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de fiyatların aşırı artmasına yol açtı ancak son aylarda petrolde yaşanan gerileme, hemen hiç bir fiyata yansımadığı gibi zamlar da devam ediyor.

Şimdi de çocuklarını okutan velileri üzecek bir zam haberi daha geldi. Türkiye’nin büyük şehirlerinden birinde, okul servis ücretlerine yüzde 30 ara zam yapıldığı duyuruldu.

Bu sene başında özel çocuklarını özel okullarda okutanlar, yapılan zamlar nedeniyle isyan etmiş bununla ilgili haberler gündemi uzun süre meşgul etmişti.


Geri Dön