29 / 04 / 2024

İstanbul Şişli Nişantaşı nostalji haberleri

İstanbul Şişli Nişantaşı nostalji haberleri

İstanbul'un en pahalı lokasyonlarından Nişantaşı'nda 9 daireli bir apartman 67 bin 500 liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Halk GYO'dan 350 milyon TL'lik dev satış! Şişli Dikilitaş'taki binanın tapu devri tamam! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'deki Dikilitaş binasının satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Şişli binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Şişli binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Şişli binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 995 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa  Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 995 milyon 151 bin 134 TL'ye yükseldi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Şişli'de inşaat gerginliği 

İstanbul Şişli’de yeni inşa edilen bina gerginliğe neden oldu. Yeni yapılan bina yanında yer alan binaya dayanarak binanın camlarının önünü tamamen kapadı. 

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

İstanbul Şişli Nişantaşı nostalji haberleri Haberi

İstanbul Şişli Nişantaşı nostalji haberleri

İstanbul'un Şişli İlçesi sınırları içindeki Nişantaşı Mahallesi'nde 9 daireli bir apartman 1946 yılında 67 bin 500 liradan satışa çıkarılmış. 


Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 67 bin 500 lira olan apartman 2 bin 250 adet altın parası değerindeymiş...


Haberin devamı için tıklayın! Emlakta nostalji haberleri için...