05 / 05 / 2024

istanbul site futbol yarışmaları

istanbul site futbol yarışmaları

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen site yönetimleri ve site sakinlerinden oluşan takımların buluştuğu Site Yönetimleri Futbol Turnuvası 5 Nisan Cumartesi günü saat 10 da oynanacak açılış maçı ile başlıyor.

İstanbul’da site yöneticilerinin aldığı 200 bin TL maaş şaşkınlık yarattı

Ev sahibi – kiracı anlaşmazlıklarına şimdi de yüksek site aidatları ve site yöneticilerinin aldığı astronomik maaşlar eklendi. Site yöneticilerinin aldığı 150 -200 bin lirayı bulan maaşlar tartışmalara neden oldu.

İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası! Site sakinleri isyan etti! 

Son dönemde pek çok site yönetimi, fahiş aidat zamları ve şeffaf olmayan idari yapılarıyla gündem oluyor. İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası ortalığı karıştırdı. 

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

İstanbul Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Melehat Kaya tarafından kuruldu.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası açıldı!

Pendikspor ile Pendikspor Ampute Futbol Takımı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir gösteri maçı gerçekleştirdi. Yapımı yeni tamamlanan İstanbul’un ilk ve tek ampute futbol sahasında oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.

Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul'la Başakşehir Futbol Kulübü’ne sponsor oldu!

ASAF İş Ortaklığı, ilk projesi 3. İSTANBUL ile Başakşehir Futbol Kulübü’ne forma ve stadyum sponsoru oldu.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor!

İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ise 3. ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor. Pendik Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan saha, Süper Lig'de mücadele eden Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımının maçlarına ev sahipliği yapacak.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Site yönetimleri hukuk müşavirleri İstanbul'da buluştu!

Site yönetimleri hukuk müşavirleri İstanbul'da buluştu. Türkiye ‘nin dört bir yanında Boğaziçi Yönetim A.Ş nin hizmet verdiği sitelerde ki hukuk müşavirleri düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İstanbul'un ilk ampute futbol sahası Pendik'te inşa ediliyor!

Pendik Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi’nde yapımı sürdürülen ampute futbol sahası İstanbul’da ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Saha tamamlandığında Pendik Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı tüm lig maçlarını burada oynayacak. İşte o proje...

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası 13 Haziran'da başlıyor!

13-15 Haziran tarihleri arası İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Caddebostan etkinlik alanında düzenlenecek olan Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası için geri sayım başladı...

Siteler Arası Futbol Turnuvası finaline Abdurrahim Albayrak katıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finaline Abdurrahim Albayrak katıldı.

istanbul site futbol yarışmaları Haberi

istanbul site futbol yarışmaları

Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen site yönetimleri ve site sakinlerinden oluşan takımların buluştuğu Site Yönetimleri Futbol Turnuvası 5 Nisan Cumartesi günü saat 10 da oynanacak açılış maçı ile başlıyor


2014 yılının komşuluk yılı ilan edilmesi ile futbolun birleştirici gücünden faydalanarak komşular ve yönetim personelleri birlikte oynamanın keyfini çıkaracak.Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde gerçekleşecek turnuvada her site kendi takımı ile katılacak.

 Toplamda 32 takım 8 grupta birileri ile karşılaşmaları ve her grubun birinci ve ikinci takımlarının bir üst tura çıkmasının ardından çeyrek final maçları oynanacak. Çeyrek final maçından sonra ise yarıfinal ve finali maçı ile Site Yönetimleri Futbol Turnuvası 10 Mayıs Cumartesi Günü Kapanış Programında Finale kalan sitelerin karşılaşması ve kupa sahibi takıma madalyalarının ve ödüllerinin verilmesi ile son...