07 / 05 / 2024

istanbul spor salonları

istanbul spor salonları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş "İnanıyorum ki Türkiye'de ve dünyada başarıya ulaşmış olan öğrencilerimiz temelini atacağımız 60 spor salonuyla birlikte çok daha farklı başarılara imza atacaktır" dedi...

İstanbul Anadolu Yakası spor salonları inşaatı 4 Mart'ta ihalede!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; İstanbul Anadolu Yakası Geneli Okul Spor Salonlarının Bakım ve Onarımı İnşaatı yapım işini 4 Mart'ta ihaleye çıkarıyor

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

2023'ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul'da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım?

Senenin ilk çeyreğinde sert dalgalanmalar yaşayan Borsa İstanbul'da, spor şirketlerinin hisselerinde de dalgalı seyir izlendi. Peki Borsa liginin kazananı hangi takım oldu?

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul'da 2021'de 8 spor tesisi açılacak!

İBB, 2021 yılında kent genelinde devam eden 12 spor tesisinin 8'ini tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

İBB'den İstanbul'a 54 yeni spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 40 yeni okul spor salonu ve 14 spor tesisinin inşaatına devam ediyor.

istanbul spor salonları Haberi

istanbul spor salonları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen, "60 okul spor salonunun temel atma ve genç şampiyonlar ödül törenine" katıldı.


Topbaş törende yaptığı konuşmada, "İnanıyorum ki; Türkiye'de ve dünyada başarıya ulaşmış olan öğrencilerimiz, temelini atacağımız 60 okul spor salonu ile birlikte, çok daha farklı başarılara imza atacaktır. Bu spor salonları devreye girdiğinde, İstanbul dünya müsabakalarında ve 2020 Olimpiyatlarında madalya getirecek sporcuları yetiştirecektir" dedi.


Türkiye ve dünyada dereceye giren sporcuları tebrik ettiğini belirterek, sporcuların bir gurur tablosu sergilediğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 2005 yılında Atina Olimpiyatları'na gittiklerini hatırlatan Topbaş, "Atina Olimpiyatları'nda Türkiye olarak 68 sporcuyla temsil edildiğimizi görünce, gerçekten üzüntü duydum. Çünkü nüfusu genç olan ve önemli bir nüfusa sahip olan ülkemizin çok daha fazla sporcuyla...