14 / 05 / 2024

istanbul taksim hotel

istanbul taksim hotel

Taksim İstanbul Hotel seyahat sitesi TripAdvisor'tan Mükemmeliyet Sertifikası aldı...

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt için imzalar atıldı!

Radisson Hotel Group, İstanbul'daki 15. tesisi olacak Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt yatırımı için imzaların atıldığını duyurdu... 

Sofitel İstanbul Taksim kapılarını açtı!

Uluslararası lüks otel markası Sofitel Hotels, Tuna Şirketler Topluluğu ile dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de açtı.

Sofitel İstanbul Taksim açıldı!

Sofitel Hotels & Resorts, farklı sektörlerde yarım asra ulaşan köklü geçmişe sahip Tuna ve dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de hizmete açtı...

istanbul taksim hotel Haberi

istanbul taksim hotel

Dünyanın en popüler seyahat sitesi TripAdvisor, Taksim İstanbul Hotel'e 'Mükemmeliyet Sertifikası' verdi. CVK Hotels&Resorts Grubuma bağlı Taksim istanbul Hotel mükemmeliyet sertifikasını, 50 milyon ziyaretçisi ve 60 milyonu aşan yorum oranıyla dünyanın en popüler seyahat sitesinin değerlendirmesiyle aldı. Sitede yer alan otellerin yalnızca yüzde 10'unun almaya hak kazandığı ödül; farklı, sıra dışı ve kusursuz hizmet sunabilen işletmelere veriliyor. Taksim İstanbul Hotel'in kusursuz hizmeti tescillendi. 


Posta...