19 / 05 / 2024

istanbul Taş Kesim Merkezi

istanbul Taş Kesim Merkezi

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin başta işitme engelliler olmak üzere toplumdaki dezavantajlı grupların istihdam edilmesini amaçlayarak yola çıktığı “Taşların Tılsımını Duymak” projesi kapsamında kurulan “Değerli Taş Kesim Merkezi” açılıyor.

Kanal İstanbul taşı toprağı altına çevirdi!

Türkiye’nin yüz akı projesi ‘Kanal İstanbul’un tüm ayrıntıları tek tek belirlendi. Son plana göre; kanal 45 kilometre uzunluğunda olacak şekilde hayata geçiriliyor.

REIDIN İstanbul Taşınma Hareketliliği Raporu toplantısı 21 Nisan'da!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. sponsorluğunda REIDIN tarafından hazırlanan 'İstanbul Taşınma Hareketliliği' Raporu basın toplantısını, 21 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İstanbul Future Park'ta inşaat hızla devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi istanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede ilk teslimler 2016'da başlayacak.

Megakent'lerde taş kesim köyü kursunlar!

MİB Başkanı Ayhan Güner: " 'Megakent Projesi' açıkladılar, bununla beraber taş kesim (mücevher) köyü kursunlar. Üretime katkı, ancak böyle olur"

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

İstanbul kurban kesim yerleri 2014!

2014 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ ve Kurban Satış ve Kesim Yerleri Listesi yayınlandı. İşte İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında belirlenen kurban kesim alanları...

Kuyumcular Soma'da taş kesim atölyesi kuracak!

İstanbul Kuyumcular Odası ( İKO ), 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma ’da kömür madenciliğine alternatif istihdam alanı yaratmak üzere kıymetli taş kesim atölyesi kurmayı planlıyor.

Değerli Taş Kesim Merkezi 12 Ağustos'ta açılıyor!

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin başta işitme engelliler olmak üzere toplumdaki dezavantajlı grupların istihdam edilmesini amaçlayarak yola çıktığı “Taşların Tılsımını Duymak” projesi kapsamında kurulan “Değerli Taş Kesim Merkezi” açılıyor.

Hilton İstanbul Bomonti Otel 21 Ocak'ta açılıyor!

Hilton ile Türkiye arasındaki 60 yıla yaklaşan işbirliğinin son halkası olan Hilton Istanbul Bomonti, 21 Ocak'ta açılıyor. Otelin açılışu Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek...

Resim İstanbul Sancaktepe Evleri! Ocak sonu satışta!

Ortadoğu Grup imzasını taşıyan Resim İstanbul Sancaktepe Evleri projesinin satışları Ocak sonunda başlıyor. Şubat'ta lansmanı yapılacak olan Resim İstanbul Evleri'nde 1.310 adet konut yer alıyor...

Forum İstanbul Koçtaş mağazası açıldı!

Koçtaş, İstanbul 'a bir yeni mağaza daha kazandırdı. Koçtaş Türkiye'deki 4l 'inci, İstanbul'daki 9'uncu mağazasını İstanbul'un hızla gelişen yerleşim bölgelerinden Bayrampaşa'da, Forum İstanbul'da hizmete açtı.

Ritim İstanbul projesinde yüzde 12 indirim kampanyası için son gün 31 Aralık!

Ritim istanbul, stüdyodan loft dairelere, home - officelerden cadde mağazalarına kadar çeşitli alternatifler sunuyor. Dumankaya İnşaat'ın sunduğu yüzde 12'lik indirim fırsatı 31 Aralık'ta son buluyor...

Koçtaş 41. mağazasını Forum İstanbul'a açıyor!

10 milyar dolar değerindeki ev geliştirme perakendeciliğinde faaliyet gösteren Koçtaş, Türkiye’ deki 41’inci, İstanbul’ daki 9’ uncu mağazasını 21 Aralık'ta Forum İstanbul’ da hizmete açıyor...

istanbul Taş Kesim Merkezi Haberi

istanbul Taş Kesim Merkezi

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin başta işitme engelliler olmak üzere toplumdaki dezavantajlı grupların istihdam edilmesini amaçlayarak yola çıktığı “Taşların Tılsımını Duymak” projesi kapsamında kurulan “Değerli Taş Kesim Merkezi” açılıyor. 12 Ağustos 2014 tarihinde açılışı yapılacak olan merkez ile Türkiye, en modern ve en büyük taş kesim merkezine kavuşacak. Bir yandan Türkiye'nin ihracat kilogram değerini arttıracak olan merkezde bir yandan da taş kesim eğitimi verilecek olan engelli vatandaşlarımız ekonomik ve sosyal yaşama kazandırılacak.


Mücevher İhracatçıları Birliği’nin; İstanbul Kuyumcular Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İşitme Engelliler Federasyonu ile ortaklaşa hayata geçirdiği ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteklediği “Taşların Tılsımını Duymak” projesi kapsamında kurulan “Değerli Taş Kesim  Merkezi” ile başta işitme engelliler olmak üzere toplumdaki diğer dezavantajlı gruplara değerli taş kesimi öğretilecek. Böylece hem toplumdaki...