21 / 05 / 2024

istanbul tem yoğunluk neden

istanbul tem yoğunluk neden

İstanbul TEM Otoyolu, Mahmutbey gişeleri yakınında meydana gelen trafik kazası nedeniyle yoğunluk artmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kazayla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

İstanbul’da eski binalar tek tek yenileniyor!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İstanbul'da eski binaların değerlemesi konusunda yoğunluk yaşanıyor.

Banka ve tapu işlemlerinde düşük faiz yoğunluğu!

Koronavirüs salgını sürecindan sonra yeni normale geçiş süreciyle birlikte konut kredilerindeki indirim konuta olan talebi artırdı. Konut satışında yaşanan yoğunluk sebebiyle, banka ve tapu işlemleri uzuyor...

İş dünyası, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul’a yoğun ilgi gösteriyor!

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, uzun dönem konaklama yapan iş insanlarından yoğun talep alıyor. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Genel Müdürü Nalan Güven, "Radisson standartları çerçevesinde ağırlayarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz" dedi...

Deprem sonrası kentsel dönüşüm şirketlerinin yoğunlukları yüzde 50 arttı!

İstanbul’da gerçekleşen 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm şirketleri ile daha önce anlaşma sağlayamayan ev sahipleri anlaşma yoluna gitti. Deprem öncesi de süren kentsel dönüşüm çalışmalarında deprem sonrası yoğunluk arttı…

Kocasinan Belediyesi'nde yapı ruhsatı yoğunluğu yaşandı!

Kocasinan Belediyesi, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe giren Yapı Denetim Mevzuatındaki değişiklikler ve Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği dolayısıyla yoğunluk yaşadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde imar barışı yoğunluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "imar barışı" düzenlemesinden yararlanmak için adreslerini kayıt altına almak isteyen Ankaralılar, yoğunluk yaşatıyor. 

Vergi dairelerinde son gün yoğunluğu!

Kamuya ait olan borçların yapılandırılmasına yönelik başvuru süresinin bugün itibariyle sona ermesi sebebiyle vergi dairelerinde yoğunluk yaşanıyor.

İmar barışına yoğun ilgi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Veli Böke, imar barışı ilk gün olması nedeniyle müthiş bir yoğunluk ve ilgi olduğunu söyledi.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 7 kentsel dönüşüm projesi!

Markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artarkan kentsel dönüşüm projeleri de artmaya devam ediyor. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda özellikle Kartal ve Fikirtepe'de yoğunluk olduğu görülüyor. Peki bu bölgelerde hangi projeler var?

Vergi dairelerinde yapılandırma yoğunluğu!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yeniden yapılandırma kapsamındaki ödemeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağbal, "Vergi dairelerimizde büyük bir yoğunluk var'' diye konuştu.

istanbul tem yoğunluk neden Haberi

istanbul tem yoğunluk neden

İstanbul'da TEM otoyolu Mahmutbey kavşağı Ankara istikametinde TIR devrildi. Kaza nedeniyle 2 şerit kapanırken, trafikte yoğunluk yaşanıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi kazayla ilgili bir açıklama yaptı. 


Açıklamada, Mahmutbey İSTOÇ yolunda, Edirne ve Ankara istikametinde, bir TIR ve bir mıcır yüklü kamyonun devrilmesi sonucu yolun trafiğe kısmen kapandığını belirtilerek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ekipleri ve İstanbul İtfaiyesi, Karayolları ile koordineli olarak yolu trafiğe açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bölge trafiğinde kazanın da etkisi ile yoğunluk arttı" denildi.


(Saat 17.10 itibariyle son...