15 / 05 / 2024

istanbul toki park projesi

istanbul toki park projesi

Büyük çaplı park projeleriyle ilgilendiklerini ifade eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, " Şu an önümüzde 4 büyük proje var." dedi. 

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Ataköy sahilindeki dev arazi TOKİ park olacak!

TOKİ, Ataköy’de mülkiyeti kendisine ait olan 60 bin metrekarelik Baruthane arazisinin imar planını iptal ederek halka açık park yapacak.

Ataköy sahili TOKİ Park oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arazi, İBB ve TOKİ işbirliğiyle TOKİ Park olacak. İhalesi iptal edilen bu alanın halka açık bir park olması kesinleşti.

Ataköy Baruthane 'TOKİ Park' oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arsa, İBB ve TOKİ işbirliği ile "TOKİ Park'a" dönüştürülüyor...

TOKİ Park Mavera 3 asli edime bağımsız bölüm listesi!

TOKİ Park Mavera 3 projesine ait "Asli Edime Konu Bağımsız Bölüm Listesi" ile "Proje Vaziyet Planı ve Görseli" yayınlandı. 

4 TOKİ Park projesi geliyor!

Büyük çaplı park projeleriyle ilgilendiklerini ifade eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, " Şu an önümüzde 4 büyük proje var." dedi. 

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

TOKİ, Park Mavera 3'ün satışta olan konutların fiyatını yayınladı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 Projesi'ndeki satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatlarını yayınladı. 

TOKİ, Park Mavera 3'ün yatırımcı raporunu yayınladı!

TOKİ'nin İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirdiği Park Mavera 3 projesinin 31 Temmuz-15 Eylül 2017 dönemine ilişkin yatırımcı raporu yayınlandı.

TOKİ, Park Mavera 3'teki ortalama satış fiyatını yayınladı!

Park Mavera 3'teki gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatlarını yayınlandı

İstanbul Prestij Park'ta 10 yıla kadar 0,69 faizle!

İki etap şeklinde tasarlanan İstanbul Prestij Park projesinde 10 yıla kadar 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Bak Yapı tarafından hayata geçirildi..

TOKİ Park Mavera 3'teki dairelerin fiyatlarını açıkladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından bugün Kamüuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TOKİ Park Mavera 3'teki dairelerin fiyatlarını yayınladı.

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

istanbul toki park projesi Haberi

istanbul toki park projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Anadolu Ajansı Finans Masası'na konuk oldu. 

TOKİ Başkanı Turan, büyük çaplı park projeleriyle ilgilendiklerini açıkladı. Turan, "Bunu TOKİ Park olarak isimlendirdik. Şu an önümüzde 4 büyük proje var." dedi.


Turan, TOKİ park projesi ile ilgili şu ifadeleri kullandı; "Şu anda İstanbul Kayabaşı'nda, tamamlandığında toplam 2 milyon metrekare olacak bir park yapıyoruz. Şu an 350 bin metrekaresini ihale ettik. Örnek bir park olacak. Tesis, bina ağırlıklı değil, ağaçlarla, yürüyüş yollarıyla daha ekolojik bir park inşa ediliyor. İnşallah bu sonbahar aylarında da açmış olacağız. Bunların da artık büyük çaplılarını yönetmek istiyoruz. Bunları, TOKİ Park olarak isimlendirdik. Birincisini bu yıl içinde açmış olacağız."

 
Par projeleriyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile görüştüklerini belirten...