02 / 05 / 2024

İstanbul toki park

İstanbul toki park

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul'u 1.5 milyon metrekare büyüklüğünde bir yeşil alana kavuşturuyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan, Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak.

TOKİ, Park Mavera 3'ün yatırımcı raporunu yayınladı!

TOKİ'nin İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirdiği Park Mavera 3 projesinin 31 Temmuz-15 Eylül 2017 dönemine ilişkin yatırımcı raporu yayınlandı.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Esenyurt Prestij Park ilk etabında erken teslim!

Markalı konut üreticisi Bak Yapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt 'ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park 'ın ilk etabını erken teslim ediyor.

İstanbul Prestij Park’ta erken teslimat!

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor. Etapta bin 412 konut yer alıyor.

Prestij Park Esenyurt'ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen İstanbul Prestij Park konut projesinde teslimler başladı. 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1412 konut yer alırken, projenin yapımı süren etabında satışlar devam ediyor..

1984 yılında Park Otel ve Taşkışla ''turizm merkezi'' ilan edilmiş!

1984 yılında İstanbul'da Park Otel ve Taşkışla ve Ankara'da Gaziosmanpaşa bölgeleri ''turizm merkezi'' ilan edilmiş. Bakanlar Kurulu'nun aldığı karar, Resmi Gazete'de yayınlanmış. Her iki bölgedeki tarihi eserler ve tabi manzaralar korunacakmış.

İstanbul Prestij Park'ta yatırımcılar kazanç sağladı!

BAKYAPI, Prestij serisinin önemli bir halkası olan İstanbul Prestij Park'ta zamanında teslimlere başlayarak yatırımcısına 'büyük' kazanç sağladı. Projenin ilk etap teslimlerinin Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor.

Bakyapı İstanbul Prestij Park'ta teslimler başladı!

BakYapı, İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta teslimlere başladı. Beylikdüzü'nde 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1.412 konut yer alıyor.

İstanbul Prestij Park yatırımcısına kazanç sağladı!

BakYapı, Esenyurt’ ta yatırımcısına ‘büyük’ kazandırdı Bak Yapı İstanbul Prestij Park’ta yatırımcısına ‘büyük’ kazanç sağladı. Bursalı BakYapı, imar sorunlarına rağmen projesini erken teslim ederek yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Prestij Park iletişim!

Prestij Park iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Prestij Park projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

İstanbul Tema Park ulaşım!

İstanbul Tema Park ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Halkalı Tema İstanbul projesinde daire fiyatları 300 bin lira ile 1 milyon 39 bin lira arasında değişiyor...

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi fırsatı!

KUYAŞ Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay vade imkanı sunuluyor. Fiyatlar 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı...

İstanbul toki park Haberi

İstanbul toki park

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul'u 1.5 milyon metrekare büyüklüğünde bir yeşil alana kavuşturuyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan, Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak. Söz konusu sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler olacak.  Projede anfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek.  Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle korunacak. TOKİ Başkanı Ergün Turan, parkın inşaatına 2016'da başlayacaklarım müjdeledi.  Başakşehir Sular Vadisi'nin 5 katı büyüklüğünde olması planlanan yeşil alanın tesisi için altyapı hazırlıkları sürdürülüyor.  Ergün Turan, "İstanbul'daki en büyük korunun 420 bin metrekare olduğu düşünüldüğünde Kayaşehir'deki bölge parkının ne kadar büyük olduğu anlaşılır" dedi. Ergün Turan, TOKİ'nin, kurulduğu 1984'ten...