03 / 05 / 2024

istanbul toki sosyal konut

istanbul toki sosyal konut

CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul’da inşa edilecek 50 bin sosyal konutun 20 bininin Kanal İstanbul’un etrafında kurulacak Yenişehir sınırları içinde olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

İstanbul için son dakika müjdesi: TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde tarih resmen belli oldu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından yapılan açıklamaya göre, 250 bin sosyal konut projesi kapsamında temellerin atılacağı tarih resmi olarak açıklandı. İşte detaylar...

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama ekranı! İstanbul TOKİ isim isim liste açıklandı mı? Başvuran hemen baksın!

TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama ekranı! İstanbul TOKİ isim isim liste açıklandı mı? Başvuran hemen baksın!

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

Merakla beklenen tarihler resmen belli oldu. TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu!

TOKİ İstanbul'da daire başvurusu yaptıktan sonra kabul edilen ve reddedilenlerin isim listesi yayınlandı. TOKİ çekilişini merakla bekleyen vatandaşlar, bundan sonraki duyuruları yakından takip edecek. İşte, TOKİ konut başvurusu kabul ve reddedilenlerin isim listesi!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte TOKİ kura takviminde son dakika...

istanbul toki sosyal konut Haberi

istanbul toki sosyal konut

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin Türkiye genelinde 81 ilde 250 bin sosyal konut projesi hayata geçireceğini duyurdu. 

14 Eylül 2022 tarihi itibarıyla başvuruların başladığı dev konut projesine göre; İstanbul'da yapılacak konutlar Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Silivri ve Tuzla ilçelerinde yer alıyor. 

CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanul'da inşa edilecek TOKİ projeleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu ve 50 bin sosyal konutun 20 bininin Kanal İstanbul’un etrafında kurulacak Yenişehir sınırlarınd aolduğunu belirtti. 

İşte CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman'ın İstanul'da inşa edilecek TOKİ projeleriyle ilgili dikkat çeken o açıklaması...

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'da inşa eidlecek 50 bin konutun 20 bininin Kanal İstanbul sınırlarında yer aldığına vurgu yaptı.

Sözcü'de...