06 / 05 / 2024

istanbul travel leisure

istanbul travel leisure

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşildal tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Travel Club Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Travel Club Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Saadet Didem Uçaş ve Olga Gostıntseva ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Çelik tarafından kuruldu. 

Connection İstanbul Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Connection İstanbul Travel Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aytemiş ve Kamil Karakaya ortaklığında kuruldu. 

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Saymaz tarafından kuruldu. 

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İTO, Arabian Travel Market'te İstanbul'u tanıtıyor!

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te “There is only one İstanbul (Bir tane İstanbul var)” sloganıyla tanıtım başlattı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Her 5 yabancı misafirden biri Ortadoğu ülkelerinden geldi” dedi

Mercure Topkapı Hotel World Travel Awards'tan 2 ödül aldı!

“World Travel Awards 2015”in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde Türkiye birçok dalda ödüle layık görülürken, ödüllerinin 2’sini Mercure Istanbul Topkapı Hotel aldı.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

istanbul travel leisure Haberi

istanbul travel leisure

Amerikan seyahat dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre dünyanın en iyi kenti Japonya’nın Kyoto kenti oldu. 


Avrupa’nın en iyi kentlerinin belirlendiği sıralamada İtalya’nın üç kenti yer aldı. Geçtiğimiz yıl Avrupa’nın en iyisi seçilen İstanbul’dan birinciliği İtalya’nın Florensa kenti alırken, Roma 2., İstanbul ise 3.oldu.


Avrupa’nın Top-ten’i şöyle:


1-Floransa, İtalya


2-Roma, İtalya (3)


3-Istanbul, Türkiye (1)


4-Sevilla, İspanya


5-Barcelona, İspanya (4)


6-Budapeşte, Macaristen


7-Prag, Çek Cumhuriyeti (7)


8-Siena, İtalya


9-Paris, Fransa (5)


10-Edinburgh, İskoçya



İstanbul, dünyada kaçıncı?


Geçtiğimiz yıl 7.sırada bulunan ABD’nin Güney Carolina Eyaleti’nde bulunan Charleston kentinin 2.olduğu dünyanın en iyi kentleri sıralamasında, geçtiğimiz yılın ikincisi İstanbul 6.sıraya geriledi.


Travel Leisure okurlarına göre dünyanın en iyi on kenti şöyle:


1-Kyoto, Japonya (5)


2-Charleston, Güney Carolina (7)


3-Florensa, Italya (3)


4-Siem Reap, Kamboçya


5-Roma, Italya(6)


6-Istanbul, Türkiye (2)


7-Sevilla, İspanya


8-Barcelona, İspanya (8)


9-Mexiko Stadt, Mexiko


10-New Orleans, ABD


Kıtalara göre...