02 / 05 / 2024

istanbul tünel haritası

istanbul tünel haritası

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

İstanbul'a 18 yeni tünel geliyor!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

İstanbul'a 16 yeni tünel geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın "Odak Şehir İstanbul" projeleri kapsamında trafiği rahatlatmak için 16 yeni tünel yol inşaatına başlanıyor. Bir tünel yol inşaatı devam ediyor, 11 tünel yolun projelendirme çalışmaları devam ediyor.

İstanbul’daki 17 tünel projesi 2019'a kadar tamam!

İstanbul'da 2019’a kadar 98 kilometre uzunluğundaki 17 tünel projesi hizmete alınacak. 2019 sonrası ise 47 kilometre uzunluğundaki 11 tünelin tamamlanmasıyla 2023’e kadar İstanbul’un altına 145 kilometre yeni yol inşa edilecek.

İstanbul'a 7 yeni tünel geliyor!

İstanbul’un en önemli sorunların biri olan trafiği rahatlamak için şehrin ana arteleri E-5 ve E-6’yı bağlayacak birbirinden bağımsız 6 tünelin yanı sıra, Sarıyer Kilyos karayoluna da bir tünel inşa edilecek

Düden Katlı Kavşak ve Tünel Geçişi'nin inşaatı başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dev bir projenin daha startını veriyor. Tünel geçişli Düden Katlı Kavşak Projesi bugün başlıyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilırmak Caddesi’nin doğu ve batı aksı 60 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Türkiye genelinde 700 kilometrelik 470 tünel yapılacak!

Türkiye'de bugüne kadar 264 kilometre uzunluğunda 271 tünel hizmete girerdi. 2023 hedefleri kapsamında, uç uca eklendiğinde İstanbul ile Antalya mesafesi uzunluğunda 470 tünelin yapılması planlanıyor.

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mersin Büyükecel'de 4 tünel bu yıl açılacak!

Mersin-Antalya Akdeniz Sahil Yolu´nda şu anda 32,5 kilometrelik bölümde tünel ve yol çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Elvan, Büyükeceli bölgesinde 4 tüneli bu yıl açacaklarını söyledi.

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

istanbul tünel haritası Haberi

istanbul tünel haritası

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Avrupa Yakası’ndaki karayolu ulaşımını D-100 ve TEM’e mahkum olmaktan kurtaracak projenin detaylarını açıkladı.

100 kilometreyi aşan tünel ağı

Akşam Gazetesi'nden Serkan Fıçıcı'nın haberine göre,“Türkiye’de yaptık İstanbul’da da yaparız, eğer seçilirsek her alanda İstanbul’u gelecek yüzyıla hazırlayacak projeleri “Yıldırım hızıyla” hayata geçirmeye hazırız” diye konuşan Yıldırım, şu açıklamalarda bulundu: “Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometreyi aşan tünel ağı kurulacak. Beylikdüzü TÜYAP’tan Sarıyer’e oradan da Kuzey Marmara Otoyolu’na uzanacak ardışık tüneller ile trafiğin tıkandığı noktalar By-Pass edilecek.''

Tünellerle bağlanacak

Yılıdırm, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Yeni tüneller,  bağlantı yolları, viyadükler ve köprülerle birbirine bağlanacak. Mevcut tünellerin de sisteme dahil olmasıyla yaklaşık 100 kilometrelik yeni bir güzergah ortaya çıkacak. Avrupa Yakası’ndaki karayolu ulaşım ezberlerini kökten değiştirebilecek kapasitedeki...