07 / 05 / 2024

istanbul tüneli son durum

istanbul tüneli son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'un trafiğine ilaç olacak '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin bugünlerde ihaleye çıkacağını söyledi.

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

Türkiye'nin 4 bölgesini birbirine bağlaması planlanan Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı. Son hali havadan görüntülenen tünelin 2021 yılında açılması planlanıyor.

Büyük İstanbul Tüneli ihalesi 2020'de yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştireceğimiz Büyük İstanbul Tüneli Projesi ihalesini bu yıl yapmayı planlıyoruz." dedi...

Büyük İstanbul Tüneli’nin etüt çalışmaları tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrasya’dan sonra boğazın altından geçip ’Büyük İstanbul Tüneli’nin etüt çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi Kanal İstanbul da gereklidir!

Gazeteci Nagehan Alçı  "Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi Kanal İstanbul da gereklidir" diyor. İşte Alçı'nın yazısı...

Nenehatun Tüneli inşaatında son durum ne?

Nenehatun Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırık Tüneli inşaatında son durum ne?

Kırık Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yoğun ilgi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "Dış krediyle yapmayı planladığımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yerli ve yabancı firmalar yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

istanbul tüneli son durum Haberi

istanbul tüneli son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'un trafiğine ilaç olacak '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin bugünlerde ihaleye çıkacağını söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, İstanbul Boğazı'nın iki yakasını metro ve karayolunun yer aldığı bir tüp geçit ile bağlayacak olan '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli' projesinin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci mayısta başlamıştı.


İki katı lastik tekerlekli araçlar, bir katı metro geçişi için ayrılacak olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile ilgili bilgi veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan A Haber'e verdiği röportajda Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılacak olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin bugünlerde ihaleye çıkacağını söyledi. Tünelin seçimden önce ihaleye çıkmasının planlandığını dile getiren Elvan "Biz tüneller açıyoruz. Denizin altından tünelleri geçiriyoruz. Dünyanın en büyük köprülerini yapıyoruz....