28 / 04 / 2024

istanbul Tüpgeçit projesi

istanbul Tüpgeçit projesi

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni analiz etti: Her gün 6.5 milyon insan her yöne tek gidişte 24 dakika tasarruf sağlacak.

Tüpgeçit, denizin 50 metre altından geçecek!

1986 yılında iki yakayı birbirine bağlayacak Demiryolu Tüpgeçit Projesi, Eminönü - Üsküdar arasında yapılacakmış İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

1989 yılında Sovyetler Birliği'nden İstanbul'a ''yeraltı ulaşım'' önerisi!

1989 yılında Sovyetler, İstanbul'da Topkapı-4. Levent arasında metro, Sirkeci-Üsküdar arasında da tüpgeçit inşa etmek için İstanbul Belediyesi ile görüşme yapmışlar. Her iki projenin finansmanı da Sovyetler olacakmış.

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'nin vizyon projesidir!

Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi için Türkiye'nin vizyon projesi olduğunu dile getirdi. 

Türkiye’nin en değerli illeri: İstanbul ve Muğla!

MÜSİAD işbirliğinde yürütülen DAV Projesi’nin ilk aşaması tamamlandı. 18 il örneklemi üzerinden Türkiye’nin mercek altına alındığı projede, en değerli illerin İstanbul ve Muğla olduğu ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Büyük İstanbul Tüneli ihalesi 2020'de yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştireceğimiz Büyük İstanbul Tüneli Projesi ihalesini bu yıl yapmayı planlıyoruz." dedi...

İstanbul'da markalı konut projesi son iki yılda yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre; 2019 yılı Haziran ayı sonunda İstanbul’da markalı konut projesi sayısı 1.610 olarak belirlendi...

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul-Kapıkule YHT Projesi'nin temeli 3 Mayıs'ta atılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada İstanbul-Kapıkule Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin temelini 3 Mayıs tarihinde atacaklarını söyledi.

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayaşehir 2019 projesi nerede? TOKİ Kayaşehir 2019 projesinde kaç daire var? TOKİ Kayaşehir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayaşehir 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

istanbul Tüpgeçit projesi Haberi

istanbul Tüpgeçit projesi


Hükümetin çılgın projelerinden '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli' kentin trafik kabusuna çözüm olacak. AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, dünyada ilk olacak projeyi analiz ederken, "Yolcu, her yere raylı sistemle ulaşabilecek. İstanbul, metrolarla günlük zaman programı yapılabilir bir şehir haline gelecek" değerlendirmesini yaptı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın proje için açtığı ihaleye 12 teklif gelmişti. Ocak ayı sonunda belirlenecek firmayla sözleşme imzalanması ve inşaat için düğmeye basılması planlanıyor. 


Artık geç kalmak yok!


AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı'nın analizinde şu tespitler öne çıktı: 

- Günde 6.5 milyon insanın kullanacağı toplam 9 farklı raylı sistem metroyla birbirine bağlanacak. Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu da 10. hat olacak. 

- Boğazın her iki yakasındaki milyonlar diğer yakaya kolayca geçecek. Bir günde yaka geçişi yapan kişi sayısı 1.6 milyonu bulurken, 2023'te...