29 / 05 / 2024

istanbul Türkiye Altyapı Sektöründe Yatırım Zorlukları ve Çözüm Yolları

istanbul Türkiye Altyapı Sektöründe Yatırım Zorlukları ve Çözüm Yolları

"Türkiye Altyapı Sektöründe Yatırım Zorlukları ve Çözüm Yolları" konferansı, Uluslararası Proje Finansmanı Derneğinin katkısıyla 4 Aralık 2013 tarihinde Uluslararası Proje Finansmanı Derneği'nin (IPFA) katkısıyla İstanbul'da düzenlenecek..

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Kanal İstanbul Türkiye'nin güç eksenini değiştirecek!

Kanal İstanbul projesine yönelik yorum yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kanal İstanbul'un güç eksenini Türkiye'nin lehine değiştireceğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'ye tarihi damgasını vuracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin Türkiye'ye tarihi damgasını vuracağını söyledi.

Kanal İstanbul, dünya ticaretinin rotasını Türkiye'ye çevirecek!

Kanal İstanbul'un sadece bulundukları bölgeye has projeler olmadığını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile dünya ticaretinin rotasının Türkiye'ye çevrileceğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul, Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin "Kanal İstanbul özgürlük projesidir" dedi ve Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağını belirtti.

Kanal İstanbul Türkiye'nin dünyadaki gücünü artıracak!

Yaz aylarından başlanılması planlanan Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile Türkiye'nin dünya genelinde güç ve etkinliğinin artıracağını dile getirdi. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'nin vizyon projesidir!

Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi için Türkiye'nin vizyon projesi olduğunu dile getirdi. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir İstanbul projesi değil Türkiye projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul projesinin yalnızca İstanbul değil bir Türkiye projesi olduğunu söyledi.

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Kanal İstanbul, İstanbul Boğazı'ndan sonra Marmara'dan Karadeniz'e açılan ikinci su yolu projesidir. Kanal İstanbul, İstanbul'un can ve mal güvenliğin teminat altına alacak bir projedir. Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir" dedi...

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

istanbul Türkiye Altyapı Sektöründe Yatırım Zorlukları ve Çözüm Yolları Haberi

istanbul Türkiye Altyapı Sektöründe Yatırım Zorlukları ve Çözüm Yolları

"Türkiye Altyapı Sektöründe Yatırım Zorlukları ve Çözüm Yolları" konulu konferans, Herdem Avukatlık'm ev sahipliğinde Uluslararası Proje Finansmanı Derneği'nin (IPFA) katkısıyla 4 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek. 


Herdem Avukatlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek konferansta Türkiye'deki altyapı yatırımlarına ilişkin fırsatlar ve riskler ile yeni proje finansmanı imkanları ele alınacak.Konferansa, Dünya Bankası ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan yetkililer ile Türkiye'de büyük çaplı projelerde yer almış firmaların temsilcileri katılacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen Herdem Avukatlık Kurucu Ortağı Şafak Herdem, Marmaray Projesi'nin hayata geçirilmesiyle finansman sağlayan uluslararası yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin arttığına dikkat çekti.Özellikle son yıllarda süregelen ekonomi politikaları ve Marmaray'm hayata geçirilmesi ile uluslararası yatırım çevreleri tarafından ilgiyle izlenen altyapı projelerine olan ilginin önemli oranda artış sağladığını belirten Herdem, bu projelerin, İstanbul...