06 / 05 / 2024

İstanbul Tuzla 3.etap toki evleri başvuru

İstanbul Tuzla 3.etap toki evleri başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca İstanbul Tuzla 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona erecek...

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ın ruhsatı alındı!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap projesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Beykoz'un o mahalleleri için imar kararı! 2. ve 3. etap planları resmen onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Kasım ayı olağan toplantısında Beykoz'daki  2. ve 3. Etap İmar Planları'nın onayına karar verildi.

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ta peşine yüzde 5 indirim fırsatı! 

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap, Koray GYO tarafından İstanbul Göktürk'te hayata geçiriliyor. Konut satışlarının başladığı projede, peşin ödemelere yüzde 5 indirim yapılıyor. Peki İstanbul İstanbul 3. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap ile ilgili detaylar.

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. etap için sözleşme imzalandığı açıklandı. Aynı zamanda projede ön talep süreci de başladı. İşte Koray GYO İstanbul İstanbul 3. etap ile ilgili merak edilenler...

Beykoz Çengeldere 3. Etap imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi 3. Etap Çengeldere Mahallesi 1422 Ada Muhtelif parseller ve 1423 Ada Muhtelif parsellere ilişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması Askı İlan Duyurusu askıya çıkarıldı.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Serra Mühendislik inşa edecek! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Serra Müh. Taah. İnş. ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO tarafından, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 11 firma katıldı. 

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Atakent Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi!

Atakent Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Atakent Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi ve proje detayları...

Tema İstanbul 3. Etap fiyat!

Tema İstanbul 3. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat ve proje detayları...

Tema İstanbul 3. Etap lokasyon!

Tema İstanbul 3. Etap lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 3. Etap lokasyon bilgisi ve proje detayları...

İstanbul Tuzla 3.etap toki evleri başvuru Haberi

İstanbul Tuzla 3.etap toki evleri başvuru

TOKİ İstanbul Tuzla 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 4 konut için başvurular 1 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Tuzla 3. Etap Konutları'nda yer alan 4 konutun alanları; 111,18 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Daireler 160 bin 865 TL ile 172 bin 660 TL arasında fiyatlarla satılıyor. Yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinat verilerek 96 aydan 120 aya kadar vadelendirme yapılan konutlar için başlangıç taksiti en düşük 1,005,41 TL, en yüksek ise 1,618,69 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için