04 / 05 / 2024

İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. (İSBAK) ile STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında 14 Ocak 2016 tarihinde “İstanbul Akıllı Şehir” projesi için işbirliği protokolü imzalandı.

Kentsel dönüşüme şimdi de ulaşım desteği müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, evleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara belirli bir süre olacak şekilde ulaşım desteği vermeyi planlıyor. İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-7-8 Ekim 2021'de düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası, 6-7-8 Ekim 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesi'nde düzenlenecek." diye konuştu.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Halkalı, İstanbul'un yeni ulaşım üssü oluyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı'daki ulaşım yatırımlarını anlattı...

Trabzon'a 9,2 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Trabzon'da son 15 senede yol, tünel ve köprü inşası için 9,2 milyar TL'lik yatırım yapıldı.

Siirt'in ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bu yıl Siirt'e yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda atama!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararlar gereğince, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda atama ve görevden almalar yapıldı..

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

14 yılda 340 milyar TL'lik ulaşım yatırımı yapıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, fuarda açıklamalarda bulundu.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. Haberi

İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

İstanbul’un, dünya metropollerine örnek olmasına büyük önem veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dünyanın önemli büyük kentlerinde olan ‘Akıllı Şehir’ kopseptini İstanbul’da uygulamak için çalışmalarına ve işbirliklerine devam ediyor. İBB, planlanan ve uygulamaya konulan proje ile İstanbul’a ve İstanbullulara yeni bir kent yaşamı sunuyor.  İBB, “İstanbul, Akıllı Şehir” Projesinde vizyon, teknoloji ve yetkinliği bir araya getirerek, Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olan İstanbul’u, daha da değerli kılıyor. Proje ile şehrin yaşanabilirlik seviyesini sadece ülkemizde değil, dünyada da örnek olarak gösterilecek düzeye getirecek bir çalışmaya imza atıyor.


Türkiye için de büyük öneme sahip bu projede, sektörün lider kuruluşlarından İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. (İSBAK), İBB tarafından proje sorumlusu olarak belirlendi. Ulaştırma ve aydınlatma konusundaki teknoloji odaklı yaklaşımlarıyla, İstanbul’a çağdaş bir...