02 / 05 / 2024

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları; İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bakım onarım işini açık ihale usulü ile 30 Eylül'de ihaleye çıkarıyor.

İÜ Yabancı Diller Bölüm binası tadilat işi ihaleye çıkıyor! 7 Ağustos'ta!

İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Tadilat İşi, İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 7 Ağustos 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkıyor.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Deprem riskine karşı tüm yapılar muayene edilmeli!

Uzmanlar Türkiye'nin yapı stoku güvensizliği konusunda uyarılarda bulunuyor. İstanbul Üniversitesi tarafından açıklanan rapora göre binaların muayenesi şart. Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Akpınar ise “Acilen binaların güçlendirilmesi lazım” dedi. 

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinde son durum!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinin çalışmaları devam ediyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı...

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi için yer tahsisi yapılamaması hastaları mağdur ediyor!

5.8’lik depremden sonra boşaltılan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi için henüz yer tahsisi yapılamaması öğrencileri olduğu kadar hastaları da mağdur ediyor

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi binası hasarlı mı?

Silivri’de meydana gelen 5.8’lik depremin ardından İstanbul’daki çok sayıda yapıda hasar meydana geldi. Depremde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakülte binasının da depremde hasar gördüğü iddia edildi.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü beton testinde!

Marmara depreminde hasar gören ve güçlendirme yapılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'nde bulunan bazı binalar büyük hasar gördü. Binalardan karot örnekleri alınarak beton testine gönderildi.

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

İstanbul Üniversitesi'nden mağaza kiralama ihalesi!

İstanbul Üniversitesi tarafından İstanbul Üniversitesi logolu özel tasarımlı ürünler satış mağazası alanı kiraya verilecek. İhale 15 Ocak'ta yapılacak...

İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi’nde inşaat mı başlıyor?

Geçtiğimiz haftalarda boşaltılmasına karar verilen İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi’nde inşaat yapılması gündeme geldi.

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri 3. havalimanı inşaatını inceledi!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, İstanbul´a yapılan yeni havalimanı inşaatında incelemede bulundu.

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Gayrimenkul Yarışması düzenliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı ve 25 Kasım'da sunum hazırlanacağı Gayrimenkul Yarışması düzenliyor..

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Haberi

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları; İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi A-B Blokları WC ve Altyapı Yenilenmesi ve C-D-E Blokları Bina İçi Boya Yapılması İşi açık ihale usulü ile ihaleye çıkarıyor. 


240 günde tamamlanacak işin ihalesi; 30 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek. 


İHALE İLANI:


2014/111661 İKN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKT. ELMARUF SOK.BİRLİK İŞ HANI 22 - Evrak No: 44162


BİNA İŞİ YAPTIRILACAKTIR


YAPI İSLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ


İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi A-B Blokları WC ve Altyapı Yenilenmesi ve C-D-E Blokları Bina İçi Boya Yapılması İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale...